Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης
Το Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης δρομολογεί τις διαδικασίες για τις Αρχαιρεσίες του Συλλόγου με σκοπό την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης, μετά την λήξη της θητείας των παρόντων.
Για το σκοπό αυτό συγκαλεί Γενική Συνέλευση των μελών του τη Δευτέρα 13 /10 2014, στις 6:30 μ.μ. στα Γραφεία του Συλλόγου με θέματα τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής, η οποία θα αναλάβει την ευθύνη της εκλογικής διαδικασίας.
Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις. Η εκλογή Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν την ημερομηνία που θα ορίσει με απόφαση της η Γενική Συνέλευση εντός του προβλεπόμενου διαστήματος. Θα προηγηθούν, όμως, οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπων του Συλλόγου στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 20/10/2014.
Η επίσπευση της εκλογής Αντιπροσώπων επιβάλλεται από την ανάγκη να εκπροσωπηθεί ο Σύλλογος νομότυπα στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στις 2/11/2014.
Το Δ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...