Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού με δωρεάν μαθήματα στην Τρίπολη (vd)!

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού με δωρεάν μαθήματα στην Τρίπολη (vd)!
Από αύριο 11 Οκτωβρίου και μέχρι τις 17 του μηνός ξεκινά για δεύτερη χρονιά η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού και για πρώτη χρονιά ο εορτασμός αυτής της εβδομάδας στην Τρίπολη.
Εκτός από την Τρίπολη, συμμετέχει και η Τεγέα.
Σκοπός είναι να προβληθεί ο προγραμματισμός, να απομυθοποιηθούν οι σχετικές δεξιότητες και να έρθουν σε επαφή άτομα που έχουν μεγάλη επιθυμία να αποκτήσουν γνώσεις. Δεν αφορά ανθρώπους που είναι ιδιαίτερα έξυπνοι, απλά χρειάζεται λογική, αγάπη και χρόνος. Ο προγραμματισμός είναι προσιτός σε όλους.
Επίσης αφορά και αυτούς που θέλουν να ξεφύγουν από τα έτοιμα προγράμματα της αγοράς και επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους.
Μάλιστα προβλέπεται μέχρι το 2020 να "ανοίξουν" νέες θέσεις εργασίας και στόχος είναι αυτές οι θέσεις να μην μείνουν κενές, καθώς οι περισσότεροι έχουν βασικές γνώσεις υπολογιστών και όχι κάτι πιο εξειδικευμένο.
Τη βδομάδα αυτή μπορεί όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού στο κέντρο της Ματίνας Παράσχου στην Τρίπολη (οδός Δούνια), αφού δηλώσει συμμετοχή είτε στο τηλέφωνο 2710 228821 ή στη φόρμα που διαθέτει η ιστοσελίδα www.parasxou.gr.
Η σχολή είναι ανοιχτή καθημερινά 10-12 το πρωί και 5-9 το βράδυ. Οι συμμετοχές έχουν ήδη φτάσει τις 135 από όλη την Αρκαδία.

B.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...