Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οριστική λύση μέσα στις επόμενες μέρες για τα αδέσποτα προανήγγειλε ο Παυλής!

Οριστική λύση μέσα στις επόμενες μέρες για τα αδέσποτα προανήγγειλε ο Παυλής!
Ερώτηση για το πώς σχεδιάζει να χειριστεί το θέμα με τα αδέσποτα στην Τρίπολη έθεσε ο Νίκος Τσιαμούλος στον Δήμαρχο Τρίπολης, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η απάντηση του Δημήτρη Παυλή ήταν ότι «έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο της οριστικής λύσης για τα αδέσποτα». Είπε ότι ο Δήμος βρίσκεται ένα βήμα πριν να εξασφαλίσει μία επιχορήγηση 50.000-70.000 ευρώ το χρόνο από το αρμόδιο Υπουργείο και άφησε αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η προηγούμενη δημοτική αρχή, εννοώντας ότι δεν διεκδίκησε ποτέ αυτή την επιχορήγηση.
Στη συνέχεια είπε ότι υπάρχουν τρεις χώροι και μάλιστα ένας έξω από την Αρκαδία που με πολύ χαμηλό κόστος θα μπορεί να φιλοξενήσει τα αδέσποτα, στο πλαίσιο που η νομοθεσία ορίζει.
«Σε δέκα μέρες θα έχουμε ολοκληρώσει και θα φέρουμε θέμα στο δημοτικό συμβούλιο» τόνισε και εκεί έκλεισε η συζήτηση.

6 σχόλια

  • ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ
    ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ (γελαω) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΣΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΥΠΤΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ. ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ 25.000ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΕ ΕΓΩ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΛΛΑ....... ΜΕ 25.000ΕΥΡΩ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ 3ΠΛΑΣΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ . . . . . . . ΨΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ (γελαω) ! ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ Ν ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

  • Τάκης
    Τάκης Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Tα παπαγαλάκια του Παυλή ενοχλούνται από τα σχόλια του κόσμου. Νόμιζαν ότι θα πάρουν την καρέκλα και θα κάνουν ότι θέλουν. Έαν λοιπόν δεν εμπιστεύονται τα σχόλια που γράφονται στα sites, ας κάνουν μία βόλτα στους δρόμους της πόλης και ας ρωτήσουν μόνοι τους τον κόσμο να δουν τι γνώμη έχει και για τα αδέσποτα και για τα σκουπίδια.

  • Γελάω
    Γελάω Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσείς που νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι 3 σχόλια δικά σας. Πόσο βλάκες νομίζετε είμαστε;

  • ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ
    ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ Ξ... ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ! ΦΕΡΕ ΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΡΕ ΜΕ 25.000ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΕ ΕΓΩ ΡΕ Α... ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΣΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.................... ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. . . . . . . . ! ! !

  • κούταβος
    κούταβος Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 21:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΚΑΙ 3 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . ΒΡΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΆΛΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ !!!! ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΙΠΕ ? ΕΕΕ.... ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ 6ΜΗΝΟ ΜΠΟΡΕΙ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

  • ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ
    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ETΣΙ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ) ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...