Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο πρώην Δήμαρχος για χώρους στάθμευσης, εκλογικό επίδομα και αδέσποτα

Ο πρώην Δήμαρχος για χώρους στάθμευσης, εκλογικό επίδομα και αδέσποτα
Μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Σμυρνιώτης θέλησε να δώσει κάποιες διευκρινήσεις για όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση και ειδικότερα έθιξε το θέμα των αδέσποτων ζώων, της μη πληρωμής του εκλογικού επιδόματος των εργαζομένων του δήμου και το πρόβλημα στάθμευσης.
ΑΔΕΣΠΟΤΑ: Σχετικά με το θέμα των αδέσποτων ζώων είπε ότι θα γίνει μια χρηματοδότηση 1,5 - 2 εκατομμύρια ευρώ συνολικά στους δήμους και στο δήμο Τρίπολης αντιστοιχούν κάτω από 10 χιλιάδες, όποτε οι 70 χιλιάδες που ειπώθηκαν δεν προκύπτουν από πουθενά. Μέχρι σήμερα ο δήμος έχει κάνει σημαντικές παρεμβάσεις με εμβολιασμό και στείρωση κάποιων ζώων με κτηνιάτρους της πόλης, είπε ο κ. Σμυρνιώτης, ενώ πρόσθεσε ότι "το να λέμε ότι θα κάνουμε καταφύγιο το κόστος είναι ιδιαίτερα σημαντικό και κανένας δήμος δεν έχει τέτοια δυνατότητα, είναι τεράστιο το κόστος κατασκευής και συντήρησης".
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ: Επίσης μίλησε και για την αδυναμία πληρωμής του εκλογικού επιδόματων των δημοτικών υπαλλήλων, λέγοντας χαρακτηριστικά "παρόλο που και τότε είχαν μπει πρόστιμα γιατί τη διαχείριση των απορριμμάτων την έχει η περιφέρεια και δεν τα δεχόμαστε, είχαμε προσφύγει στο διοικητικό εφετείο κατά των πρόστιμων και οποτεδήποτε χρειάστηκε φορολογική ενημερότητα κάναμε αίτηση αναστολής και την πήραμε, το ίδιο μπορεί να γίνει και τώρα και να πληρωθούν κανονικά οι υπάλληλοι".
ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ: Για το πρόβλημα της στάθμευσης στο κέντρο της πόλης τόνισε ότι δεν σταμάτησαν οι συμβάσεις με τους ιδιώτες εσκεμμένα για να μην βρίσκει ο κόσμος να παρκάρει, ενώ συμπλήρωσε ότι "καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε αυτούς τους χώρους στάθμευσης και να εξυπηρετηθούμε. Είπαμε να κάνουμε καινούριες συμβάσεις, δεν πήραμε απάντηση και οι συμβάσεις έληξαν, ζητήσαμε να προχωρήσουμε σε παράταση, ζητήσαμε τη συναίνεση της παράταξης του κ. Παυλή αλλά απάντηση δεν πήραμε".
Β.Π.

5 σχόλια

  • temetsi case
    temetsi case Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαλά ο Σμυρνιώτης έπαιρνε φορολογικές ενημερότητες και ο Παυλής που είναι και λογιστής δεν μπορεί να πάρει?
    Τόσο άσχετος είναι τελικά?

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι σχέση έχει το ΣΤΕ του Σμυρνιώτη με τα προβλήματα που δεν λέει να λύσει ο Μήτσος. Φανάρια, σκουπίδια, αδέσποτα, χώροι στάθμευσης , πρόστιμα περιφέρειας, παράνομο παρκάρισμα...... τι έχει γίνει εδώ και 1,5 μήνα ? Το απόλυτο τίποτα γιατί έχουμε σαν δημοτική αρχή τους ανύπαρκτους , οι οποίοι νόμιζαν ότι ο δήμος είναι ακόμα στην δεκαετία ΄90 με περιορισμένες αρμοδιότητες . Για τα χωριά για τα το οποία κοβόταν ο Παυλής τι έχει κάνει πέρα από το να πηγαίνει και να τους βλέπει , δεν έχει ανακοινώσει τίποτα. Θα έχουμε να λέμε αυτά τα 5 χρόνια , τόμους θα γράψουμε για αυτή την δημαρχία

  • ΧΑΧΑΣ
    ΧΑΧΑΣ Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαννη τρεξε γρηγορα να προλαβεις το ΣΤΕ!!!!!!!!!!! ΧΙ ΧΙ ΧΙ ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ............

  • ΑΝΟΝΥΜΟΣ
    ΑΝΟΝΥΜΟΣ Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΝ! 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ!!!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι αναλώνεσαι ρε Γιάννη σε συνεντεύξεις; μετά από 43 μέρες καινούργιας δημαρχίας καταλάβαμε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα ή έστω συγκεκριμένες σκέψεις για τίποτα από τους διοικούντες, ούτε για τα σκουπίδια, ούτε για τα αδέσποτα και σαφώς ούτε για τα πάρκινγκ. Όλα στον αυτόματο πιλότο και περιμένετε 10 μέρες για λύσεις....... Δυστυχώς 5 χρόνια θα περιμένουμε πολλά δεκαήμερα για λύσεις θεμάτων !!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...