Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λίγο (;) πριν τη λύση … αφόρητη η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Λίγο (;) πριν τη λύση … αφόρητη η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Τρίπολη
Η κατάσταση στην Τρίπολη είναι οριακή. Η Περιφέρεια μιλά ανοιχτά για υγειονομική κρίση. Η πόλη κηρύχθηκε πάλι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος είναι στα όριά του. Ο χρόνος πιέζει και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Αυτό που τόσο καιρό «φώναζε» το «Καλημέρα Αρκαδία» έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλοι παραδέχονται πλέον ότι το πρόβλημα ΔΕΝ είναι μόνο του Δήμου Τρίπολης. Στη λύση του προβλήματος κομβικό ρόλο παίζει και η Περιφέρεια η οποία πρέπει να παίξει πιο … ενεργό ρόλο στη λύση.
Μία λύση που ίσως είναι κοντά, με δεδομένο ότι ο Δήμος πήρε απόφαση να «διώξει» 1500 τόνους σκουπίδια. Αν γίνει αυτό, τότε η πόλη θα καθαρίσει. Δεν θα έχει λυθεί το πρόβλημα, αλλά θα έχουμε πάρει μία μεγάλη «ανάσα».
Μία «ανάσα» γιατί είναι αλήθεια ότι τα σκουπίδια μάς έχουν πνίξει.
Κάνοντας μια βόλτα στην πόλη απαθανατίσαμε εικόνες με τους κάδους όχι απλά να έχουν υπερχειλίσει από τα σκουπίδια, αλλά να δημιουργούνται "ουρές" και λόφοι απορριμμάτων!
Μύγες, κουνούπια, σκουλήκια, αδέσποτα, οργανικά πατημένα από αυτοκίνητα στους δρόμους δημιουργείται μία αποκρουστική εικόνα σε πολλές γειτονιές ….
Οι φωτογραφίες είναι από στις οδούς Πελοπίδα, Καλλιστούς, 25ηςΜαρτίου, Παλαντίου, Αγαπίου Λεονάρδου, Ασημάκη Φωτήλα, Αρίσταρχου, Αγίου Παντελεήμονα, ΟΗΕ.
Β.Π.

2 σχόλια

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πειράζει αυτά τα παθαίνουμε γιατί πιστέψαμε έναν άσχετο , έναν ψεύτη που είχε την λύση έτοιμη από την πρώτη μέρα . Ας προσέχαμε, ο Σμυρνιώτης είχε δρομολογήσει μια λύση που η πόλη δεν είχε πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια . Δεν ήταν η καλύτερη για τους κατοίκους της Αγίας τριάδας σίγουρα και το ξέρουμε όλοι αλλά ήταν μια κατάσταση προσωρινή . Τώρα βοήθεια μας και η θερμοκρασία ανεβαίνει και πάλι.

  • Νίκος
    Νίκος Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Oταν η προηγούμενη δημοτική αρχή φώναζε ότι είναι θέμα της Περιφέρειας ο Παυλής πήγαινε το Σμυρνιώτη στα δικαστήρια.
    Για να δούμε τώρα αυτός τι θα κάνει?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...