Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιαμούλος για σκουπίδια: «Υπάρχει διαχρονική ευθύνη και στην ιστορία αυτή εμπλέκεται και η περιφέρεια» (vd)

Τσιαμούλος για σκουπίδια: «Υπάρχει διαχρονική ευθύνη και στην ιστορία αυτή εμπλέκεται και η περιφέρεια» (vd)
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος σχετικά με τα θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Αρχικά ενημέρωσε ότι αφού ολοκληρωθούν οι ομάδες εργασίας της παράταξης θα δοθεί συνέντευξη τύπου, ώστε να υπάρχει μια σειρά για τον τρόπο που θα ενημερώνεται ο κόσμος.
Στη σημερινή συνέντευξη μίλησε για το θέμα των αδέσποτων ζώων, για τα χαλασμένα φανάρια της πόλης, για τη στάθμευση και για τα απορρίμματα.
Όσον αφορά στα αδέσποτα ζώα είπε ότι "το πρόβλημα αυτό υπάρχει στην πόλη πάνω από δύο χρόνια, πολλοί έχουν πάει στο νοσοκομείο από επιθέσεις, είναι ένα θέμα δύσκολο αλλά όχι άλυτο, απάντηση συγκεκριμένη δεν δόθηκε, παρά ζητήθηκε μια προθεσμία δύο μηνών για να γίνει ό,τι ορίζει ο νόμος".
Για τη μη λειτουργία των φαναριών είπε ότι ο δήμαρχος βγήκε εκτός θέματος γιατί μίλησε για οφειλές, κάτι που τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει.
Για το θέμα της στάθμευσης και συγκεκριμένα για τους κλειστούς ιδιωτικούς χώρους που είχε μισθώσει ο δήμος δήλωσε ότι μπορεί οι ιδιοκτήτες να μην πήγαν να ενημερώσουν το δήμο αν θα συνεχίζουν ή όχι, αλλά όφειλε αυτό να το κάνει ο δήμος.
Τέλος σχετικά με τα σκουπίδια και την απόφαση να κηρυχτεί ξανά η πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είπε ότι η Τρίπολη είναι μια πόλη σύγχρονη και πολιτισμένη και δυο χρόνια αυτή η κατάσταση αποτελεί προσβολή της ιστορίας, της εικόνας και των ανθρώπων της.
"Δεν ξέρω αν θα δοθεί λύση με αυτόν τον τρόπο, αυτό που ξέρω είναι ότι τα σκουπίδια είναι στο δρόμο, όπως ήταν και στο παρελθόν, υπάρχει διαχρονική ευθύνη και στην ιστορία αυτή εμπλέκεται και η περιφέρεια" συμπλήρωσε.
Όσον αφορά στην ανεύρεση ενός δημόσιου χώρου η παράταξη του Νίκου Τσιαμούλου είναι υπέρ και θα στηρίξουν τη δημοτική αρχή προς αυτή την κατεύθυνση.
"Υπάρχει διαβεβαίωση ότι υπάρχουν 2-3 χώροι από τους 22, θα χαρούμε πολύ να τους ακούσουμε σύντομα" είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με την Αγία Τριάδα δήλωσε ότι "καλώς έκανε η δημοτική αρχή που δεν συνέχισε στην Αγία Τριάδα, αλλά έπρεπε να έχει έτοιμες λύσεις, εφόσον δεν τις είχε έπρεπε έστω για λίγες μέρες να συνεχίσει εκεί, προκειμένου να μην βρωμήσει η πόλη".
Επιπλέον είπε ότι θα πρέπει η ευαισθησία που υπάρχει για τους 48 χιλιάδες τόνους της Αγίας Τριάδας, να υπάρχει και για τους 2,5 εκατομμύρια τόνους τους Πλατώματος.
Επανέλαβε δε, κάτι που είχε πει και μέσα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ότι θα πρέπει να φύγουμε από τα συμφέροντα συγκεκριμένων ανθρώπων που τους νοιάζει να πάνε τα σκουπίδια από δω και από κει και να τους απομονώσουμε".

Β.Π.

4 σχόλια

  • FAN TSIAMOULOU
    FAN TSIAMOULOU Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ,ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
    1oν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΛΗ
    2ον ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ
    3ον Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ.
    4ον ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ?

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Την αλήθεια την είπε μασημένη. Αφενός δε μπόρεσε να εκθέσει τον Περιφερειάρχη γιατί τον έχει και κουμπάρο, αφετέρου το θέμα δεν το εστίασε ακριβώς εκεί που έπρεπε, γιατί απλά το θέμα δεν είναι ο δημόσιος χώρος, γιατί ακόμα και εάν βρεθεί ο χώρος ο δήμος με την ισχύουσα νομοθεσία δε μπορεί να κάνει διαχείριση μόνος του.

  • ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ
    ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΑΜΟΥΛΟ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ!!!! ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!

  • Anonymos
    Anonymos Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...