Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε σε ερωτήματα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας (ήχος)

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε σε ερωτήματα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας (ήχος)

Την ανάγκη μείωσης των φορολογικών συντελεστών, προκειμένου να πάρει ανάσα η οικονομία, ανέφερε ο πρόεδρος του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.


Επεσήμανε ότι είναι αναγκαία η φορολογική μεταρρύθμιση, προκειμένου οι πολίτες να πληρώνουν φόρους αλλά και ασφαλιστικές εισφορές, ανάλογα με τα πραγματικά εισοδήματα που έχουν και όχι με κριτήρια που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ένα κοινό κυβερνητικό πρόγραμμα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι πρέπει να πάμε μ έχρι το Φεβρουάριο στην εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και «να δούμε αν αυτή η Βουλή μπορεί να εκλέξει πρόεδρο», ενώ σημείωσε ότι δεν έιναι πρέπον να «τζογάρουμε» σε μια κορυφαία απόφαση της Βουλής, όπως η εκλογή προέδρου, καθώς πρόβλημα της Ελλάδας δεν μπορεί να έιναι ένα ασαφές πολιτικό περιβάλλον.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε σε κοινό δίκτυο, με τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 και το Δημήτρη Μανιατάκο, με το ραδιόφωνο ΡΟΔΟΝ Σερρών και τους Α. Αλευρά, Κ. Μπούμπα και Κ. Τζώγα, με τον ΑΧΕΛΩΟΣ fm Αιτωλοακαρνανίας και τη Μαρία Καλαμάκη και τον ALPHA Radio Καβάλας και το Νίκο Χαζαρίδη.
Τη συζήτηση συντόνιζε η δημοσιογράφος, Αγγελική Σπανού.

Ακούστε ένα απόσπασμα από τη ραδιοφωνική συνέντευξη...

 

Πηγή - www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...