Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για «διάνοιξη της Παπαρρηγοπούλου και ολοκλήρωση του περιφερειακού» μίλησε ο Βόσνος (vd)

Για «διάνοιξη της Παπαρρηγοπούλου και ολοκλήρωση του περιφερειακού» μίλησε ο Βόσνος (vd)
Για το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής όσον αφορά στα έργα που πρόκειται να γίνουν μελλοντικά μίλησε σε συνέντευξη τύπου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος.
Τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα επικεντρωθεί στο ΣΕΣ (νέο ΕΣΠΑ), από το οποίο θα εξασφαλίσει πόρους για να πραγματοποιήσει έργα ανάπτυξης για το δήμο.
Ενημέρωσε ότι είναι σε εξέλιξη η διεκδίκηση της ολοκλήρωσης του περιφερειακού δρόμου της Τρίπολης, προϋπολογισμού 14 εκατομμυρίων, έργο που θα ανακουφίσει το κέντρο και θα λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης.
"Θα διεκδικήσουμε έργα και δράσεις γύρω από την ενέργεια και περιβάλλον" είπε, εξηγώντας ότι θα γίνει ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών εγκαταστάσεων, δημοτικών κτιρίων και του κολυμβητηρίου.
Επίσης δήλωσε πως θα αξιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και θα τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που υπήρχαν πολλά χρόνια τώρα, όπως η διάνοιξη της οδού Παπαρρηγοπούλου, δράσεις που πρέπει να γίνουν πάντα σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του δήμου.
Επίσης, προανήγγειλε την αποκατάσταση ζημιών σε δρόμους και ότι θα κλείσουν οι λακκούβες, ενώ κάλεσε τον κόσμο να βοηθά με πληροφορίες για δρόμους που έχουν πρόβλημα στο 15181.
Για τα φανάρια τέλος είπε ότι «δεν υπήρχε εργολαβία συντήρησης των φαναριών, έχουμε έτοιμη μια μελέτη για τη διαχείριση τους, θα οργανώσουμε την εύρυθμη λειτουργία των φαναριών. Σήμερα είναι σε λειτουργία όλα τα φανάρια».
Βασιλική Παπαδοπούλου

3 σχόλια

  • Βάσω
    Βάσω Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 01:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς που πέρασε από το δήμο και ο Σμυρνιώτης και έφτιαξε και το 15181, διαφορετικά εάν περιμένουμε από εσάς δεν πρόκειται να δούμε τίποτα. Μόνο λόγια. Ηδη τα πρώτα έργα που είχε έτοιμα ο Σμυρνιώτης προς ένταξη , εσείς τα χάσατε.

  • Anonymos
    Anonymos Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ . ΚΑΛΩΣΣΣΣΣΣ

  • ΦΑΝ
    ΦΑΝ Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 14:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΣΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...