Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοβαρό πρόβλημα με το σήμα των κινητών στο νέο Δημαρχείο της Τρίπολης!

Σοβαρό πρόβλημα με το σήμα των κινητών στο νέο Δημαρχείο της Τρίπολης!
Όχι, δεν είναι ένα πρόβλημα που ακούγεται για πρώτη φορά. Δεν είναι καινούργιο. Μόνο που επανήλθε στην επικαιρότητα ύστερα από μία συζήτηση που έγινε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για την κατάργηση έξι (6) τηλεφωνικών συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας αιρετών οργάνων του Δήμου.
Κάποια στιγμή, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής είπε ότι «υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν ξέρω αν υπήρχε και πιο παλιά- είναι το σήμα λήψης μέσα στο Δημαρχείο έχουμε θέμα με αυτές, ερχόμαστε γύρω - γύρω στο Δημαρχείο να δούμε που πιάνει, σε ποια γωνία πιάνει. Να τα λέμε τα πράγματα ως έχουν».
Αυτό που αποφασίστηκε είναι ότι ο δήμος θα καταργήσει τις παλιές συνδέσεις, θα πληρώσει το penaltyστην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, γιατί θα σπάσει το συμβόλαιο (περίπου 1000 ευρώ για έξι συνδέσεις) και θα πάει σε άλλη εταιρεία, που όπως ειπώθηκε, μέσα στο συμβούλιο, έχει καλύτερο σήμα μέσα στο Δημαρχείο της οδού Λαγοπάτη.

9 σχόλια

  • Υπαλληλακος
    Υπαλληλακος Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού είχαν βάλει ενισχυτές σήματος σε κάθε γραφείο!!! Πως να μην είχε σήμα; Αλλά ο κ Σμυρνιωτης σιγά μήπως και ασχολούνταν με την υγεία των υπαλλήλων! Αλλά δεν ήξερε δεν ρώταγε την Ματινα να του πει; Η μήπως ήξερε και ήταν αλλού το θέμα;;;

  • *
    * Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα θα κανει ο κύριος Παυλης να ξεχωρίζει την προσωπική του αντιπάθεια ως προς τον Κυριο Σμυρνιωτη με τις επιλογες που ειχε ως τωρα σαν Δημαρχος Τριπολης.Η εταιρεία που χρησιμοποιεί μεχρι και σημερα ο Δημος Τριπολης διαθέτει το καλυτερο σημα στην πολη μας τόσο σε ανάγκες φωνης οσο και σε αναγκες Internet. Αλλωστε απο το ιστορικο των γραμμων μεχρι σήμερα δεν εχει καταγραφει κανενα αιτημα παραπονου σηματος....δηλαδη τι?? Οι προηγούμενοι δεν ειχαν αισθηση της ποιότητας του σηματος και την εχει ο κύριος Παυλης????

  • Πέτρος
    Πέτρος Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 02:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Aυτές ήταν συσκευές των 50€ που χάλασαν ήδη τους πρώτους μήνες και οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι αγόρασαν με δικά τους λεφτά άλλες. Αλλωστε επειδή αυτές είναι της πλάκας ούτε η προηγούμενη αρχή είχε παραδώσει συσκευές στην παράταξη Σμυρνιώτη προφανώς για τον ίδιο λόγο.
    Εχουν τίποτα άλλο πιο σοβαρό να ασχοληθούν?

  • Κώστας
    Κώστας Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 01:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Oι προηγούμενοι πως είχαν σήμα και αυτοί τώρα δεν έχουν?
    Δε μας λένε καλύτερα ότι θέλουν να βολέψουν τους δικούς τους και πετάνε 1000€ του δήμου στο δρόμο?
    Δε μπορούν να περιμένουν λίγους μήνες ακόμα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο?
    Ο Σμυρνιώτης πως περίμενε να λήξει το συμβόλαιο που είχε κάνει ο Κοτσάνης? Δεν μπορεί να καταλάβει ο Παυλής ότι ο δήμος είναι μία συνέχεια και δεν είναι στο σπίτι του να κάνει ότι θέλει?

  • Α
    Α Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τετάρτη, 15 Οκτώβριος 2014 22:29
    Αφου φταιει τι να κανουμε ρε πουλακι μου; ολα.μανταρα τα παρατησε το παιδακι

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΤΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ . ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΑΔΕΣΠΟΤΑ,ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ . ΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • ΚΟΚΟ
    ΚΟΚΟ Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!

  • ΑΝΩΝΥΝΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΝΜΟΣ Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΕΡΑΝ ΤΙΣ 31/8/2014.ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΣΑΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ!!! ΓΚΕ ΓΚΕ???

  • cosmopanafon
    cosmopanafon Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . ΕΔΩ ΠΗΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ , ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ? ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ? ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...