Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποιους εργολάβους κάλεσε ο Δήμος να καταθέσουν προσφορές για τη μεταφορά σκουπιδιών στη Φυλή

Ποιους εργολάβους κάλεσε ο Δήμος να καταθέσουν προσφορές για τη μεταφορά σκουπιδιών στη Φυλή
Από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής είχε προαναγγείλει ότι θα προχωρήσει η διαδικασία ανάδειξης νέου εργολάβου για τη μεταφορά σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ Φυλής, με δεδομένο ότι τελείωσε η προηγούμενη εργολαβία.
Την Παρασκευή, συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης και αποφάσισε κατά πλειοψηφία «την προσφυγή σε διαδικασία με διαπραγμάτευση με περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων και χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού, σύμφωνα με το Π.Δ. 59/2007, το Π.Δ. 60/2007, το Π.Δ. 28/80, τα άρθρα 103 & 209 του Ν. 3463/2006, και το άρθρο 72 παρ. δ. του Ν. 3852/2010» και καθόρισε «τους όρους της διαπραγμάτευσης ως αναφέρονται στη με αριθ. 66/2014 μελέτη της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης».
Ενώ, όρισε την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού την 20η Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10:00 και Επιτροπή διεξαγωγής του Διαγωνισμού τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης.
Επίσης, όρισε ως τρόπο γνωστοποίησης της εν λόγω διαδικασίας την έγγραφη πρόσκληση στους κάτωθι:
1. Καγιάννη Εμμανουήλ
2. Πελάν Α.Ε.
3. Πριόβολο Χρήστο
Ενώ, εγκρίθηκε η δαπάνη και ψηφίστηκε πίστωση ποσού 103.061,70 ευρώ σε βάρος του Κ.Α. 00.6277.0004 με τίτλο «Μεταφορά αστικών στερεών αποβλήτων στο Χ.Υ.Τ.Α. Δ. Αττικής στη θέση Σκαλιστήρι Φυλής».
Υπέρ της πρότασης αυτής ψήφισαν: οι κ.κ. Σταμάτης, Σταματόπουλος, Αληγέωργα, Παπαχρόνης, Παπούλιας και Μπρακουμάτσου Κατά ψήφισαν: οι κ.κ. Σμυρνιώτης και Τσιαμούλος.
 
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
 
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης πήρε το λόγο και είπε τα εξής: «Θεωρώ ότι θα μπορούσε να γίνει η διαδικασία με ανοιχτή δημοπρασία, υπήρχε το διάστημα και προτείνω να συμμετέχουν και οι υπόλοιποι που ήταν την προηγούμενη φορά (που είχε εφαρμοσθεί η διαδικασία της διαπραγμάτευσης) συν όποιοι είναι από αυτούς».
Ακολούθως τοποθετήθηκε το μέλος κ. Τσιαμούλος Νικόλαος ο οποίος είπε τα εξής: «Εφόσον είναι με κλειστές προσφορές πρέπει να καλέσουμε περισσότερους, να ανοίξει η διαδικασία.
Καταλήγοντας διαμορφώθηκε η πρόταση των κ.κ. Σμυρνιώτη και Τσιαμούλου: «Θεωρούμε ότι πρέπει να είναι ανοικτή η διαδικασία να κληθούν περισσότεροι».
Υπέρ της πρότασης αυτής ψήφισαν: οι κ.κ. Σμυρνιώτης και Τσιαμούλος.
Κατά ψήφισαν: οι κ.κ. Σταμάτης, Σταματόπουλος, Αληγέωργα, Παπαχρόνης, Παπούλιας και Μπρακουμάτσου.
 
Εξελίξεις θα σημειωθούν το πρωί της Δευτέρας, όταν συνεδριάσει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και θα γίνουν γνωστές οι τρεις προσφορές από τους κληθέντες εργολάβους.

4 σχόλια

  • Anonymos
    Anonymos Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ(ΒΛΕΠΕ Π.Χ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ).

  • Γεώργος
    Γεώργος Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    O Koς Παυλής έδωσε σήμερα απ' ευθείας πακετάκι 100.000€
    Εύγε δήμαρχε και εις ανώτερα

  • ηλιας
    ηλιας Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Για την δευτερη εταιρια ....η οποια παρεποιπτοντως δεν παρουσιαστηκε τη δευτερα......την γνωριζει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ....Ο καινουργιος;;;;;;;μπα δε νομιζω...

  • ΝΙΚΟΛΑΣ
    ΝΙΚΟΛΑΣ Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΟΥΛΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ! ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο κ.ΝΙΚΟΣ?????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...