Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ιστορικό μυθιστόρημα για την … Ψωροκώσταινα παρουσιάστηκε στην Τρίπολη (vd)

Ιστορικό μυθιστόρημα για την … Ψωροκώσταινα παρουσιάστηκε στην Τρίπολη (vd)
"Η Ψωροκώσταινα - Η Πανώρια Χατζηκώστα - Αϊβαλιώτη και ο Βενιαμίν Λέσβιος» παρουσιάστηκε στο Πνευματικό κέντρο, στην Τρίπολη, το βράδυ της Τετάρτης, από τη συγγραφέα του βιβλίου Κατερίνα Παπαδριανού-Κόρδαρη.


Πρόκειται για ένα ιστορικό μυθιστόρημα το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και περιγράφει την ιστορία μιας αρχόντισσας από το Αϊβαλή, την Πανώρια, που σώθηκε μετά βίας, αλλά έζησε με τις φρικτές μνήμες της απώλειας του άντρα και των παιδιών της.

Η συγγραφή του βιβλίου διήρκησε δύο χρόνια, όπως μάς ενημέρωσε η συγγραφέας, η οποία έχει ήδη γράψει ακόμα ένα ιστορικό βιβλίο και πρόκειται μελλοντικά να ασχοληθεί και με τη συγγραφή ακόμα ενός, που θα περιγράφει ιστορικά γεγονότα, κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Ήταν μια συνδιοργάνωση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης και του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης. Στην παρουσίαση συμμετείχε και ο Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου, συγγραφέας και Δρ. κοινωνιολογίας Γιώργος Κόνδης, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η Αναστασία Κόρδαρη.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον τραγουδοποιό Γιάννη Νανόπουλο.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...