Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ψήφισμα της Δημοτικής Κοινότητας για τη δολοφονία επιχειρηματία στην Τρίπολη

Το ψήφισμα της Δημοτικής Κοινότητας για τη δολοφονία επιχειρηματία στην Τρίπολη
Ομόφωνα το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας ενέκρινε την έκδοση ψηφίσµατος για το έγκλημα που έγινε πρόσφατα στην Τρίπολη.


Το ψήφισμα αναφέρει: «Δυστυχώς μια φιλόξενη και φιλήσυχη πόλη τη συγκλόνισε το θλιβερό γεγονός που συνέβη, ένα αποτρόπαιο γεγονός που τάραξε την ηρεμία της πόλης και όλη την Ελλάδα.

Ως Δημοτική Κοινότητα καταδικάζουμε το γεγονός αυτό πιστοποιώντας ότι η κοινωνία μας είναι μία ευνομούμενη κοινωνία η οποία τηρεί τους νόμους και εγκληματικές πράξεις είναι πέρα για πέρα αποτρόπαιες.

Το πρωτοφανές για την πόλη έγκλημα δε συνάδει με το ήθος των πολιτών και εμπιστευόμαστε τους νόμους που ορίζουν η Ελληνική Αστυνομία και Δικαιοσύνη ως αρμόδια όργανα για την εξιχνίασή του.

Καταδικάζουμε δε, οποιαδήποτε προσπάθεια είτε ακούσια είτε εκούσια σπίλωσης της τιμής και υπόληψης των συνανθρώπων μας, με αφορμή το γεγονός και διαφυλάττουμε τις προσωπικότητες των ιδίων και των οικογενειών τους. Γεγονότα σαν το συγκεκριμένο δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά σε αυτή την πόλη. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό κι έχουμε την πεποίθηση το ότι διετελέσθη στην πόλη μας ήταν τυχαίο.

Στην οικογένεια του θανόντος εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...