Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αιτήσεις για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και από την Πύλη του ΕΑΠ στην Τρίπολη!

Αιτήσεις για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και από την Πύλη του ΕΑΠ στην Τρίπολη!
Από την 1η Νοεμβρίου 2014 βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 6 Προπτυχιακά και 26
Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (γενική κατηγορία) και για 6 Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (κατηγορία ΑΜΕΑ) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και η έναρξη των σπουδών για τα παραπάνω προγράμματα θα γίνει το Φθινόπωρο του 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. στο διαδίκτυο www.eap.gr, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες. και στη συνέχεια να υποβάλουν την αίτησή τους, αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, από την 1η Νοεμβρίου 2014 έως τη 10η Δεκεμβρίου 2014. Καλούνται, επίσης, προτού υποβάλουν αίτηση, να βεβαιωθούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους.

Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για την απόκτηση των απαραίτητων πληροφοριών και οδηγιών αλλά και για την υποβολή της αίτησης, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά 10.00π.μ.-18.00μ.μ., με την Πύλη-Πόλο Περιφέρειας Πελοποννήσου του Ε.Α.Π. στην Τρίπολη, στο τηλέφωνο 2710 230263, ή να επισκέπτονται τα γραφεία αυτής, στο Πετροπούλειο Κληροδότημα, Μαλλιαροπούλου 1, Τρίπολη.

Τέλος, σημειώνεται ότι η δημόσια κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ., στα γραφεία του Ε.Α.Π. στην Πάτρα, στην Πάροδο Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών (κτίριο Διοίκησης).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...