Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πότε θα λειτουργήσουν ξανά δημοτικά parking στην Τρίπολη;

Πότε θα λειτουργήσουν ξανά δημοτικά parking στην Τρίπολη;
Για καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος στάθμευσης κατηγόρησε η αντιπολίτευση την πλειοψηφία της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης στη σημερινή συνεδρίαση.
Ο Παναγιώτης Κοσκινάς προειδοποίησε τους πολίτες, ευχόμενος ταυτόχρονα να κάνει λάθος, ότι θα αργήσουν πολύ να δουν μισθωμένα δημοτικά parking στην πόλη και υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή έκανε λάθος τον Αύγουστο γιατί θα έπρεπε να είχε δεχθεί την παράταση των υπαρχόντων θέσεων για λίγους μήνες ακόμα. Δήλωσε επίσης ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν θέλησε να δεσμεύσει την παρούσα και εκτιμά ότι επισκέπτες και πολίτες θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμα χωρίς θέσεις στάθμευσης.
Το ίδιο υποστήριξε και ο Σταύρος Ζορμπαλάς, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα έπρεπε το συγκεκριμένο θέμα να είχε έρθει από τον Σεπτέμβρη προς συζήτηση. Αναφερόμενος στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί είπε ότι μετά τη δημοτική κοινότητα το θέμα θα περάσει από την επιτροπή ποιότητα ζωής, μετά από το δημοτικό συμβούλιο, από τις αρμόδιες υπηρεσίες για να γίνει η μελέτη για το διαγωνισμό, θα δοθεί προθεσμία στους ιδιοκτήτες να καταθέσουν τις προσφορές τους, αφού επιλεγούν θα γίνει συζήτηση, θα περάσει από το ελεγκτικό συνέδριο και στη συνέχεια θα εγκριθεί. Εξήγησε ότι πρακτικά αυτό σημαίνει πέντε μήνες και ήδη τρεις που έχουν περάσει, μας κάνουν 8 μήνες χωρίς parking...
"Τον Αύγουστο έγιναν πολλά λάθη, αλλά εμείς μιλάμε από 1η Σεπτέμβρη και μετά. Τα parking που μίσθωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν πολύ ακριβά και δε συμφέρει τους πολίτες, θα γίνει διαγωνισμός, θα κατατεθούν προσφορές και θα επιλεγούν οι φθηνότερες και οι πιο συμφέρουσες για τους δημότες. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και δεν θα προχωρήσουμε σε καμία απόφαση που θα ζημιώνει τους δημότες" είπε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.
Το θέμα πέρασε ομόφωνα.

B.Π.

1 σχόλιο

  • Θανάσης
    Θανάσης Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 23:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Aς πει κάποιον στον Θεοδωρακόπουλο να διαβάζει και λίγο πριν μιλάει. Η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε κάνει διαγωνισμό και είχαν επιλεγεί οι οικοπεδούχοι με τις χαμηλότερες τιμές.
    Αυτοί τα έκαναν μαντάρα που δε δέχτηκαν την πρόταση από την προηγούμενη δημοτική αρχή για παράταση των συμβάσεων και έκλεισαν τα parking.
    Aλλιώς μας βάζουν σε υποψίες ότι δε θέλουν να κάνουν κανονικούς διαγωνισμούς όπως είχαν κάνει οι προηγούμενοι, αλλά διαγωνισμό σαν αυτόν που έκαναν με τα σκουπίδια και να δώσουν τα parking πάλι σε δικούς τους ανθρώπους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...