Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανακοίνωση στήριξης του Δήμου Τρίπολης για τον αντιδήμαρχο Βρέντα

Ανακοίνωση στήριξης του Δήμου Τρίπολης για τον αντιδήμαρχο Βρέντα
Σε επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης, αναφέρεται: «Μετά τις αναίτιες και σκοπίμως υποκινούμενες επιθέσεις από συγκεκριμένους κύκλους, που προφανώς δεν πήραν απευθείας αναθέσεις όπως θα περίμεναν, ξεκίνησαν μια σειρά ανώνυμων δημοσιευμάτων και ψευτοκαταγγελιών που μοναδικό στόχο έχουν, μέσω του προσώπου του Αντιδημάρχου κ. Βρέντα, να θολώσουν τα νερά και να ακυρώσουν κάθε προσπάθεια διαφάνειας και οικονομίας.


Ο κ. Βρέντας ως Αρμόδιος Αντιδήμαρχος ενήργησε και ενεργεί στα πλαίσια της δικαιοδοσίας του, της αρμοδιότητας του αλλά και της πολιτικής που έχουμε ως Δημοτική αρχή.

Γι' αυτό θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στους συμπολίτες μας ότι γίνεται μια ανοιχτή προσπάθεια διοργάνωσης των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, με μοναδικό γνώμονα, την εξάλειψη της οποιαδήποτε μορφής κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος και την δημιουργία ενός όμορφου, πρωτοποριακού, Χριστουγεννιάτικου περιβάλλοντος.

Για το στολισμό της πόλης αλλά και του Δήμου συνολικά, καθώς και τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα, είναι προϊόν μιας επιτροπής, στην οποία προΐσταται ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Βρέντας και συμμετέχουν και επαγγελματικοί φορείς.

Για το στολισμό και τις εκδηλώσεις, βούληση της Δημοτικής Αρχής είναι να μην είναι σε μία εταιρεία ή σε ένα φυσικό πρόσωπο. Ήδη υπάρχουν αρκετές προτάσεις οι οποίες αξιολογούνται και εντός των ημερών θα ξεκινήσουν την δραστηριότητά τους.

Σε όλο αυτό το σκηνικό δε θα μπορούσαν να απέχουν οι άνθρωποι από την Τοπική Αγορά και Κοινωνία οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο καθιερωμένο Bazaar.

Γι' αυτό λοιπόν, ας αφήσουμε τις κραυγές και ας μπούμε στην ουσία του θέματος και στην καλύτερη αποτελεσματικότητα των προαναφερομένων δράσεων, που μοναδικός αποδέκτης θα είναι ο συμπολίτης μας και οι επισκέπτες μας.»

1 σχόλιο

  • ΦΑΝ
    ΦΑΝ Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 18:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΣΩΤΗΡΑΚΗ . ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ Ή ΤΟΝ ΛΑΣΠΩΤΗΡΑ ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...