Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μελέτες και έργα που πρέπει να γίνουν στην Τρίπολη το 2015 συζητήθηκαν στη Δημοτική Κοινότητα

Μελέτες και έργα που πρέπει να γίνουν στην Τρίπολη το 2015 συζητήθηκαν στη Δημοτική Κοινότητα
Τις προτάσεις τους για έργα και μελέτες που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Τρίπολης για το 2015 κατέθεσαν τα μέλη της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης.

O Σταύρος Ζορμπαλάς έκανε κάποιες παρατηρήσεις στις προτάσεις που έφερε ο πρόεδρος στην προηγούμενη συνεδρίαση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και συγκεκριμένα είπε ότι «υπάρχει ήδη Wifi στις πλατείες της πόλης, οι προμήθειες δεν είναι τεχνικό έργο, επικαιροποίηση κυκλοφοριακής μελέτης γιατί να την ξαναπληρώσουμε αφού έχει ήδη γίνει» και υποστήριξε ότι «είναι φτωχό το πρόγραμμα και εκτός θέματος όταν μιλάμε για προμήθειες».
Οι προτάσεις που κατέθεσε ήταν η υλοποίηση της έτοιμης μελέτης για την ανάπλαση της πλατείας Αγίου Βασιλείου, η υλοποίηση της έτοιμης μελέτης για τη συντήρηση του Ματζουνείου, η μελέτη για την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και κερκίδων στο γήπεδο της Κάρτσοβας αλλά και η μελέτη για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, η προγραμματική σύμβαση με τη μητρόπολη για 20ετή παραχώρηση του άλσους της Κάρτσοβας ώστε να γίνει επισκέψιμο, η μελέτη και η δημιουργία σύγχρονου δημοτικού κυνοτροφείου (για τα αδέσποτα ζώα) και η μελέτη για την αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού σε Ουάσιγκτον και Καλαμών.
Ο Χρήστος Χατζόπουλος δήλωσε ότι "συμφωνούμε με τις περισσότερες προτάσεις (της πλειοψηφίας), κάποιες τις έχουμε κι 'μεις στο δικό μας τεχνικό πρόγραμμα αλλά τις δικές μας προτάσεις θα τις καταθέσει ο επικεφαλής της παράταξης μας Κώστας Τζιούμης στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης". Αναφέρθηκε μόνο στην ανάγκη για την κατασκευή μιας κλειστής λαϊκής αγοράς στην πόλη.
Ο Τρύφωνας Αρτόπουλος (από την παράταξη Τσιαμούλου) είπε ότι "όταν έρχεται μια πρόταση θα πρέπει να υπάρχει και κοστολόγηση για κάθε έργο, τις προτάσεις εσείς τις καταθέτετε κι 'μεις είμαστε εδώ για να ελέγχουμε".
Ο πρόεδρος Γ. Θεοδωρακόπουλος σχετικά με το δημοτικό κυνοκομείο ενημέρωσε ότι "θα είχε γίνει ήδη αν δεν είχαμε πρόβλημα με το Νοσοκομείο για το χώρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης".

Β.Π.

1 σχόλιο

  • Ο μπόγιας
    Ο μπόγιας Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα αδέσποτα σκυλιά στο Ψυχιατρείο ???
    Τι λέει ρε παιδιά αυτός ο Θεοδωρακόπουλος ?
    Το ψυχιατρείο θα είναι σε λειτουργία για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα. Το υπουργείο Υγείας το ρώτησε αν παραχωρεί το συγκεκριμένο κτίριο για τα αδέσποτα ???
    Τι μπαρούφες αμόλησε πάλι ο ψηλός ? Μήπως να πάει ο ίδιος να μείνει στη Μάκρη ???

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...