Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοκκινάκος: «Κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα η ΚΕΔΗΤ. Γιατί προσέφυγα στον Εισαγγελέα» (vd)!

Κοκκινάκος: «Κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα η ΚΕΔΗΤ. Γιατί προσέφυγα στον Εισαγγελέα» (vd)!
Σοβαρές καταγγελίες έκανε την Τετάρτη ο πρώην Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τρίπολης (ΚΕΔΗΤ) Μιλτιάδης Κοκκινάκος, για την οικονομική διαχείριση που ασκεί ο νυν πρόεδρος της Επιχείρησης, Αναστάσιος Τσούκας, με αποτέλεσμα -όπως είπε- «από την άγνοια να έχουν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα».


Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι «δεν διέκοψαν τη σύμβαση με τους εξωτερικούς συνεργάτες, αυτοί δεν δούλευαν, φαίνονταν ως εργαζόμενοι μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου και να πρέπει να πληρωθούν μέχρι τότε, δημιουργώντας μεγάλη δαπάνη στο ταμείο».

Στη συνέχεια εξήγησε, αναφέροντας συγκεκριμένα χρηματικά ποσά ότι άφησε κέρδος στην επιχείρηση και ότι έχει κάνει αίτηση που ζητάει την αναλυτική κατάσταση με τα οικονομικά στοιχεία της περιόδου αυτής. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει απάντηση, με αποτέλεσμα να έχει προσφύγει στον Εισαγγελέα, για να πάρει τα στοιχεία αυτά. "Με τις επιπόλαιες ενέργειες που κάνουν επιβαρύνουν την ΚΕΔΗΤ και είναι υποχρεωμένοι και τους δικούς μου τους δικηγόρους να πληρώσουν σύμφωνα με το νόμο" είπε.

Εκφράζοντας την αγωνία του για την κατάσταση που επικρατεί είπε ότι υπάρχουν εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΤ που φοβούνται για το μέλλον τους και ότι θέτουν σε κίνδυνο την επιχείρηση γιατί απαγορεύονται οι χορηγίες εφόσον χρηματοδοτείται από την ΕΕΤΑΑ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Υπογράμμισε ότι τα έσοδα της ΚΕΔΗΤ είναι μόνο από την ΕΕΤΑΑ, από το ενοίκιο του Μεγάλου Καφενείου (3.000 ευρώ το μήνα) και κατόπιν σύναψης προγραμματικών συμβάσεων με το δήμο για ανάληψη δράσεων, όπως είναι το πολιτιστικό καλοκαίρι.

Όσον αφορά στις εκδηλώσεις, αφού ευχήθηκε να έχουν επιτυχία δήλωσε ότι είναι "δίκοπο μαχαίρι", "ενέργειες μαθητευόμενων μάγων", και εξήγησε ότι ο ίδιος είχε βρει πρόστιμα από την προηγούμενη δημοτική αρχή. "Καλές είναι οι εκδηλώσεις αλλά έχουν μεγάλους κινδύνους να τινάξουν την ΚΕΔΗΤ στον αέρα" είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε και σε μια σειρά ενεργειών που θεωρεί "επικίνδυνες" για την επιχείρηση, όπως είναι η διακόσμηση του γραφείου του προέδρου και ο εξοπλισμός του με διάφορα αντικείμενα (πχ ταμπέλες), η αύξηση των τηλεφώνων σε τρία, την ίδια στιγμή που όπως λέει έχουν μείνει απλήρωτοι οι εργαζόμενοι...

Δείτε στο βίντεο, τι δήλωσε ακριβώς ο κύριος Κοκκινάκος για όλα τα παραπάνω ζητήματα και την επεξήγηση που δίνει για το καθένα ξεχωριστά.
Β.Π.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...