Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής: «Ψάχνουμε λύση για τα σκουπίδια. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα γίνει …»

Παυλής: «Ψάχνουμε λύση για τα σκουπίδια. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα γίνει …»
Πάλι έχει προκύψει σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη, αφού πλέον ο δήμος δεν δικαιούται να «διώξει» απορρίμματα στη Φυλή.


Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής έκανε μία ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο, για την προσωρινή λύση που αναζητά ο δήμος, προκειμένου να μην ξαναγεμίσει η πόλη.

Ειδικότερα, είπε: «Εδώ και δέκα μέρες έχει λήξει η σύμβαση προς τη Φυλή και τα σκουπίδια είναι παντού στην πόλη. Προσπαθούμε να μαζέψουμε κάποια απορρίμματα, να βοηθήσουμε λίγο το κέντρο. Έχουν γίνει αιτήσεις και διαβουλεύσεις σε δυο ΧΥΤΑ, ο ένας είναι η Φυλή για 6.000 τόνους και ο άλλος είναι ο ΧΥΤΑ Θήβας.

Μετά από πάρα πολλές επαφές και διαβουλεύσεις, την Τρίτη έχουν διοικητικά συμβούλια να αποφασίσουν, αν θα μας δώσουν το δικαίωμα να προχωρήσουμε σε προγραμματική σύμβαση για 6.000 τόνους, για να ξεκινήσει άμεσα η μεταφορά τους προς τα εκεί, για 5 μήνες. Δεν ξέρω τι θα γίνει, ειλικρινά.

Η ΚΥΑ είναι έτοιμη απλά αναμένεται η απόφαση αυτή. Καθημερινά, είμαστε σε μία διάρκεια επικοινωνία με Υπουργεία και αρμόδιες για εξεύρεση χώρου. Υπήρξε μία πρόταση και ζητούν τα δικά μας απορρίμματα από τη Μακεδονία, αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πάνε σε καμία Αγία Τριάδα.»

2 σχόλια

  • Παλιό το άρθρο αλλα επίκαιρη η μακακία τους
    Παλιό το άρθρο αλλα επίκαιρη η μακακία τους Κυριακή, 24 Μαϊος 2015 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    >
    Στο τέλος πήγαν σε έναν Αγ. Βλάση, χαχαχαχα! Τι μακάκες! Έχει και συνέχεια η μακακία πάντως, θα δείτε σε λίγο τι θα γίνει, και σ' αυτό, και σε άλλα πολλά θέματα! θα γελάσει ο κάθε πικραμένος!

  • Κώστας
    Κώστας Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 00:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Δημητράκη άσε τους εγωισμούς και πήγαινέ τα στην Αγία Τριάδα γιατί δε θα αντέξουμε να περάσουμε Χριστούγεννα με σκουπίδια.
    Αρχίσαμε να κυνηγάμε ποντίκια πάλι στα μπαλκόνια μας.
    Ελεος, λυπήσου μας!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...