Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: «Φτωχό το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2015!» (vd)

Τζιούμης: «Φτωχό το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2015!» (vd)
Συνέντευξη τύπου για τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου, παραχώρησε σήμερα Τρίτη, ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη αύριο», Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Τζιούμης.
Για το τεχνικό πρόγραμμα, ο κ. Τζιούμης ανέφερε ότι θέση της παράταξής του ήταν ότι το ΤΠ είναι φτωχό, γιατί είναι ελάχιστα τα έργα που έχουν ενταχθεί για το 2015, αναγνωρίζοντας πάντως το γεγονός ότι έχουν μειωθεί οι κρατικές επιχορηγήσεις. Ως θετικά του ΤΠ, ανέφερε το γεγονός ότι πλέον η ΣΑΤΑ κατανέμεται στα χωριά ανάλογα με τον πληθυσμό και το ότι δεν υπήρξαν πολλές κατατμήσεις έργων, ενώ ο δήμαρχος δεσμεύτηκε για προσπάθεια ομαδοποίησης παρεμφερών έργων, ώστε να επιτυγχάνονται καλύτερες τιμές. Σημείωσε ότι τελικά ψήφισαν το ΤΠ, δίνοντας περίοδο χάριτος στη δημοτική αρχή, ώστε να προλάβει να εφαρμόσει τα όσα προσδοκά.
Όσον αφορά το θέμα των απορριμμάτων, τόνισε πως θέση της παράταξής του είναι να προχωρήσει ο δήμος στη λύση που είχαν προτείνει το 2012, δηλαδή ανακύκλωση στην πηγή, εντατικοποίηση της ανακύκλωσης, κομποστοποίηση, δημιουργία ΚΔΑΥ και να καταλήξουν στο χώρο που θα έχει τη μικρότερη δυνατή όχληση. Παράλληλα, όπως είπε, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε, στις 14 Ιανουαρίου, ν α συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, με αποκλειστικό θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Τέλος, για την υποψηφιότητα της Τρίπολης για Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2012 και τις δράσεις του δήμου (ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία), ανέφερε ότι δεν το ψήφισαν, γιατί το ποσό της προγραμματικής σύμβασης (300.000 ευρώ) είναι τεράστιο για τη δημιουργία του φακέλλου υποψηφιότητας, υπογραμμίζοντας ότι στηρίζουν την προσπάθεια, δεν μπορούν όμως να ψηφίσουν αυτό το ποσό, στις σημερινές δύσκολες οικονομικά συνθήκες που ζει η χώρα μας.

http://www.drt915.gr/index.php/arcadia/item/11746-tzioymis-ftoxo-to-texniko-programma-gia-to-2015-vid

1 σχόλιο

  • Πάρης
    Πάρης Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Φτωχός και λίγος είσαι και εσύ Κώστα μου που το ψήφισες και είπες για άλλη μια φορά ΝΑΙ στον Παυλή.
    Είσαι συνένοχος σε αυτά τα αίσχη που γίνονται

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...