Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής: «Τα έργα που σχεδιάζουμε για το 2015 στο Δήμο Τρίπολης» (vd)

Παυλής: «Τα έργα που σχεδιάζουμε για το 2015 στο Δήμο Τρίπολης» (vd)
Για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Τρίπολης για το 2015 μίλησε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, σε συνέντευξη τύπου, εξηγώντας αρχικά ότι εκτελείται ένα πρόγραμμα κι ένας προϋπολογισμός που βρήκε η παρούσα δημοτική αρχή από την προηγούμενη.

"Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρεμβάσεις και έργα που ανάλογες δεν έχουν ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια", είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, ενώ πρόσθεσε ότι "έχουμε δρομολογήσει σημαντικές παρεμβάσεις σε έργα υποδομών και στον αγροτικό τομέα που θα στηρίξουν ισχυρά το δήμο μας για να βγει στην επιφάνεια".
Μιλώντας για τα έργα που εκτέλεσε η προηγούμενη δημοτική αρχή δήλωσε ότι η επαρχία εγκαταλείφτηκε και το μόνο που έκανε ήταν στοχευμένες ενέργειες εξυπηρέτησης ημετέρων.

Επίσης είπε ότι έργα που έγιναν στην Τρίπολη είναι όσα είχαν ετοιμαστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ενώ οι ίδιοι μέσα σε 4 μήνες κατάφεραν να συντάξουν ένα τεχνικό πρόγραμμα, παρά τη μειωμένη ΣΑΤΑ, εξασφαλίζοντας σημαντικά κονδύλια για παρεμβάσεις στήριξης της περιοχής μας.
Επιπλέον μίλησε για τη συνεργασία που είχαν με την περιφέρεια (για πρώτη φορά), ώστε να γίνουν 32 έργα, με προϋπολογισμό πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ.
Αναφέρθηκε σε κάποια σημαντικά έργα που πρόκειται να γίνουν, όπως στην περιοχή του Βαλτετσίου, έγκριση από το πρόγραμμα Μπαλτατζής για βαλτωμένα έργα, ο περιφερειακός δρόμος της Τρίπολης θα δημοπρατηθεί μέσα στο 2015, το Ματζούνειο κτίριο, ο δρόμος που οδηγεί στο Πανεπιστήμιο, οι είσοδοι της πόλης, τα υπόγεια parking, έργα στη λίμνη Τάκα, το αρδευτικό του Δάρα, διανοίξεις δρόμων, ενεργειακές αναβαθμίσεις σχολείων και του ΔΑΚ κ.α.
Τέλος δήλωσε ότι η όψη της Τρίπολης δεν θα έχει προηγούμενο, στόχος είναι η επίλυση του κυκλοφορικού προβλήματος, η καλαισθησία, οι αναπλάσεις και όσο για τις μελέτες που θα πει η προηγούμενη δημοτική ότι βρήκαμε, ήταν μελέτες της πλάκας, γι' αυτό και δεν εγκρίθηκαν.
Β.Π.

1 σχόλιο

  • Μίλτος
    Μίλτος Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 22:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Δημητράκη μας κοροιδεύεις?
    Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου 1.400.000 εκ των οποίων τα 400.000 είναι μόνο για μελέτες- μ@@@@.
    Είναι το φτωχότερο τεχνικό πρόγραμμα όλων των εποχών.
    Τα έργα που μας λες είναι της Περιφέρειας, μήπως ετοιμάζεσαι για Περιφειάρχης και δεν το ξέρουμε?
    Ολο θα, θα, θα ...είσαι.
    Ξεπέρασες και το συγχωρεμένο τον Παπανδρέου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...