Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης για τα σκουπίδια: «Ο Δήμος έχει την ευθύνη, ο Δήμος πρέπει να λύσει το πρόβλημα» (vd)

Τζιούμης για τα σκουπίδια: «Ο Δήμος έχει την ευθύνη, ο Δήμος πρέπει να λύσει το πρόβλημα» (vd)
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη Αύριο", Κώστας Τζιούμης και τόνισε πως η κατάσταση που βρισκόμαστε είναι στα όρια μιας υγειονομικής κρίσης...
«Εμείς ως παράταξη έχουμε συμφωνήσει σε μια διαχείριση που θα έκανε ο ίδιος ο δήμος μεταβατικά, μέχρι να γίνει ολοκληρωμένη διαχείριση από τη περιφέρεια. Παρόλα αυτά παραμένουμε στο σημείο μηδέν» συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Συνεχίζοντας δήλωσε πως "υπάρχουν ευθύνες και στην προηγούμενη και στη νυν δημοτική αρχή, ευθύνες οι οποίες εκτός από πολιτικές είναι πειθαρχικές και νομικές."
«Η δική μας πρόταση είναι αυτό που είχαμε συμφωνήσει οι τέσσερις παρατάξεις εδώ και καιρό και πρέπει να υλοποιηθεί» συμπλήρωσε.
Ιδιαίτερα μεγάλη σημασία έδωσε στο θέμα της ανακύκλωσης λέγοντας πως έμφαση πρέπει να δοθεί στην ανακύκλωση των απορριμμάτων από τους πολίτες: «Ο Δήμος έχει την ευθύνη ο Δήμος πρέπει να λύσει το πρόβλημα».
Τέλος, για το χώρο που θα μεταφερθούν τα σκουπίδια τόνισε πως η παράταξη του δε θα ασχοληθεί πάλι ... «ο χώρος είναι ευθύνη της διοίκησης του δήμου και ζητάμε από το δήμο να πληρεί τις προϋποθέσεις που έχουμε βάλει» είπε κλείνοντας.
Μ.Σ.

1 σχόλιο

  • Λάμπρος
    Λάμπρος Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 17:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Aσε ρε Κωστάκη σε είδαμε και εσένα τι έκανες επί Κοτσάνη, τα πετάγατε στη χωματερή και δεν εκμεταλλευτήκατε κανένα ευρωπαικό πρόγραμμα τότε που έπρεπε. Τα αφήσατε όλα και τα πήρε η Βόρεια Ελλάδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...