Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης: «Ο Δήμαρχος μετέτρεψε ολόκληρη την πόλη σε χωματερή» (vd)

Σμυρνιώτης: «Ο Δήμαρχος μετέτρεψε ολόκληρη την πόλη σε χωματερή» (vd)
Μετά το έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο, με θέμα τα σκουπίδια και τις εξελίξεις που ακολούθησαν, συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης.
Ξεκίνησε λέγοντας πως το χθεσινό συμβούλιο ήταν ένας εμπαιγμός και μια παρωδία.
Στη συνέχεια εξέφρασε την θλίψη του για τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβούλιου και την συμπεριφορά του απέναντι στους πολίτες.
«Περιμέναμε να ακούσουμε την περίφημη λύση που διαλαλεί τόσο καιρό και αυτός έκανε προσωπική επίθεση σε εμένα χωρίς να έχει καταλάβει ότι η ευθύνη είναι δική του» είπε στην πορεία, αναφερόμενος στο Δήμαρχο.
«Εμείς είχαμε ορίσει ως προσωρινό μέρος την Αγία Τριάδα γιατί δεν υπάρχει σταθμός κι αυτό είναι ευθύνη όλων, αυτοδιοίκησης και κράτους» είπε χαρακτηριστικά.
«Μάς κατηγορεί ότι η Αγία Τριάδα μετατράπηκε σε χωματερή, ενώ ο ίδιος μετέτρεψε όλο το δήμο και ολόκληρη την πόλη σε χωματερή» τόνισε.
Αναφορά για δεύτερη φορά έκανε στον πρόεδρο του συμβουλίουν λέγοντας: «Δεν ακούστηκε η λύση του κυρίου Κακλαμάνου στο χθεσινό συμβούλιο που προτάθηκε σε συνέντευξη του και η οποία έλεγε να κρατήσουμε τα σκουπίδια στις αυλές, στα μπαλκόνια και στα πάρκα».
«Πρέπει ο κύριος Παυλής να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης».
«Οι χώροι δεν βρίσκονται έτσι, το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο και η λύση είναι μια, ο ορισμός χώρου προσωρινής αποθήκευσης και προσπάθεια για να βγει καινούργια ΚΥΑ» είπε κλείνοντας.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...