Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης: «Έπαψε να μάς εκπλήσσει ότι ο κ. Παυλής λέει συνέχεια ψέματα για τα σκουπίδια» (vd)

Σμυρνιώτης: «Έπαψε να μάς εκπλήσσει ότι ο κ. Παυλής λέει συνέχεια ψέματα για τα σκουπίδια» (vd)
Έντονη κριτική στον Δήμαρχο Τρίπολης για την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια έκανε ο τέως Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, με νέες δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ, το απόγευμα της Τετάρτης. Ουσιαστικά, είπε ότι ο κ. Παυλής είχε δεσμευθεί στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ότι θα πρότεινε συγκεκριμένο χώρο για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων και ότι δεν τήρησε τη δέσμευση του. «Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Αντίθετα, τα σκουπίδια σαπίζουν στην πόλη και στα χωριά, καθιστώντας την κατάσταση κάθε μέρα και πιο επικίνδυνη.


Έπαψε πλέον να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο κ. Παυλής για άλλη μια φορά ψεύδεται δημοσίως» είπε ο πρώην Δήμαρχος και προσέθεσε ... «Σήμερα, εκδόθηκε η κοινή απόφαση για νέα μεταφορά 4000 τόνων απορριμμάτων της Τρίπολης της Φυλής.

Και πάλι το πρόβλημα δεν λύνεται άμεσα. Για να υλοποιηθεί θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα. Θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας για να ξεκινήσει η μεταφορά των απορριμμάτων στη Φυλή.

Αυτή τη στιγμή εντός της πόλης είναι 1500-1600 τόνοι σκουπιδιών.

Καλώ τον κ. Παυλή, τώρα αν είναι δυνατόν, να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του, να ορίσει χώρο προσωρινής αποθήκευσης και να ξεκινήσει από αύριο τη μεταφορά τους. Οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση τον καθιστά υπεύθυνο ενώπιον των πολιτών, ενώπιο των οργάνων και της Διοίκησης και της Δικαιοσύνης τα οποία καλώ να επέμβουν άμεσα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...