Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έκοψαν πίτα και τραγούδησαν στο κεντρικό ΚΑΠΗ της Τρίπολης (εικόνες – βίντεο)!

Έκοψαν πίτα και τραγούδησαν στο κεντρικό ΚΑΠΗ της Τρίπολης (εικόνες – βίντεο)!
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης, στο κεντρικό Κ.Α.Π.Η του Δήμου, στην Πλατεία Βαλτετσίου.
Αφού ο ιερέας ευλόγησε την πίτα και μετέφερε της ευχές του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, Θοδωρής Καραλής, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ για τις προσπάθειες που γίνονται να βρίσκεται στο χώρο γιατρός από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο για τη συνταγογράφηση.
Επιπλέον, είπε ότι τα μέλη του ΚΑΠΗ θα μπορούν να αθλούνται σε γυμναστήριο της πόλης και ότι το επόμενο διάστημα θα βρεθούν για να διασκεδάσουν σε κάποια εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου!
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τραγούδησε η χορωδία του ΚΑΠΗ Τρίπολης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, οι Δημοτικοί Σύμβουλος, Δήμος Σωτηρόπουλος, Σωτήρης Παπαδημητρίου, Χριστίνα Ζαμπαθά, Νίκος Τσιαμούλος, Κώστας Τζιούμης, και Δημήτρης Κοσκινάς, ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, Παναγιώτης Σκορπίδας και το μέλος της Διοίκησης του ΝΠΔΔ, Κώστας Μπακέας.
Β.Π.

1 σχόλιο

  • Κώστας
    Κώστας Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Oλο φρου φρου και αρώματα είναι η νέα διοίκηση , αλλά από έργα τίποτα. Τα γεροντάκια παραπονιούνται δεν τα έχουν πάει πουθενά , κάνουν μόνο παραστάσεις για να βγαίνουν στα κανάλια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...