Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θεοδωρακόπουλος: «Ο Τσιαμούλος έκλεισε το Πλάτωμα χωρίς να σκεφτεί τη ζημιά που έκανε στην πόλη»

Θεοδωρακόπουλος: «Ο Τσιαμούλος έκλεισε το Πλάτωμα χωρίς να σκεφτεί τη ζημιά που έκανε στην πόλη»
Απάντηση στις δηλώσεις του Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Τσιαμούλου έδωσε ο Γιώργος Μ. Θεοδωρακόπουλος (Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης).
Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" κ. Νίκος Τσιαμούλος, σε συνέντευξη του στα τοπικά ΜΜΕ στις 20 Φεβρουαρίου 2015, μίλησε και καταφέρθηκε εναντίον της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορούσε τις εκδηλώσεις των Αποκριών του Δήμου μας.
Λυπούμαι για το ύφος και το περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Τσιαμούλου,  για τον λόγο του ότι δεν συμμετέχει ως οφείλει στα πραγματικά προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας της Τρίπολης και ασχολείται με θέματα που στην παρούσα φάση έχουν καταταγεί ως ελάσσονος σημασίας και μάλιστα κατόπιν δικών του ενεργειών.
 Να θυμίσω στον κ. Τσιαμούλο, ότι αυτή τη στιγμή η Τρίπολη βιώνει ένα τεράστιο πρόβλημα με τα απορρίμματα, το οποίο προέκυψε, μιας και ο κ Τσιαμούλος, προέβη σε ενέργειες κλεισίματος του "πλατώματος", χωρίς πρωτίστως να σκεφτεί την ζημία των συμπολιτών μας από αυτή την κίνηση, την στιγμή που δεν υπήρχε εναλλακτικός τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων. Όφειλε, να είχε υπολογίσει το κόστος που θα επέφεραν οι κινήσεις του στην Πόλη μας, όντας Δημοτικός Σύμβουλος εν ενεργεία την περίοδο εκείνη.
Ακόμα και αυτή την δύσκολη στιγμή, η μηδενική του συμμετοχή σε ρεαλιστικές προτάσεις για την προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος, δείχνουν ότι τελικά, τον ενδιαφέρει περισσότερο το ωράριο λειτουργίας της μουσικής των καταστημάτων, για το οποίο επίσης δεν λαμβάνει υπ όψιν του την απαίτηση των Δημοτών στη μη όχληση τους κατά τις ώρες κοινής ησυχίας.
Ως Διοίκηση του Δήμου Τρίπολης, εν μέσω οικονομικής κρίσης, φροντίζουμε να μην σπαταλάμε κονδύλια του Δήμου, επιβαρύνοντας τους δημότες χωρίς ουσιαστικό όφελος! Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται είναι ανώτερες ποιοτικά με σαφώς πολύ μικρότερο κόστος.»

9 σχόλια

  • κονδορας
    κονδορας Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω λεω να κατεβεί ο Νίκολας την επομένη με τον Γιάννη αφού ενα ειναι ετσι κι αλλιώς

  • ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΦΙΛΙΚΩΝ
    ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΦΙΛΙΚΩΝ Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.
    Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Δ.Σ. ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ.ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΦΙΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ .30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ.ΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ?ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (ΕΠΙ ΚΟΤΣΙΑΝΗ) ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΣΔΑ
    .ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ?
    ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ...............ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

  • Anonymos
    Anonymos Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ.

  • ΑΝΝΑ
    ΑΝΝΑ Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕ ΤΝ ΚΥΡΙΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Κ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ....Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.....ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.....ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ....ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ....ΑΦΟΥ ΔΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Κ ΕΞΩ ΤΗ ΝΑ ΠΩ....ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ....ΚΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

  • FAN TSIAMOULOU
    FAN TSIAMOULOU Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 19:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ"ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ(ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ-ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ.

  • Λεβιδαιος
    Λεβιδαιος Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα τα απορρίμματα στο πλάτωμα!!!!!

  • Τριπολιτισσα
    Τριπολιτισσα Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κ. Τσαμουλος δημιουργησε το προβλημα με το πλατωμα. Ο κ. Σμυρνιωτης δεν ασκησε εφεση -ως οφειλε-, μεχρι να υπαρξει καποια εναλλακτικη λυση. Έτσι το θεμα συντομα εντάθηκε. Ο κ. Παυλης "ειχε τη λυση στο τσεπακι", αλλα αυτό ακόμα να φανεί. Ο κ. Τατούλης -παροτι ειμαστε σε κατασταση εκτακτης αναγκης- δεν εχει ασχοληθει. "Ειναι δουλεια του δημαρχου" φωναζει η Νικολακου. Αφου δε σας γιαουρτωνουμε οι Τριπολιτες, καλα μας κανετε. Α! Και οι ανύπαρκτες "αποκριατικες εκσηλώσεις" μας κοστιζουν φετος 28.000!! ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΚΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΤΕ!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

  • suris
    suris Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίθοι και πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα,
    ωσαν τα απορρίμματα τα διπλοστιβαγμένα
    και μάλωναν δυο γάιδαροι κάτω εις την λιακάδα
    ποιος ειναι αυτός που θα ειπεί την πιο καλή εξυπνάδα.

  • Για τσάι ....
    Για τσάι .... Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες τα ρε Γιώργο!!! Αφήνουν τον Τσαμουλο. Στην πόλη να κανει οτι θέλει!!! Τα σκουπίδια της Τριπολης στην Τρίπολη και στο πλάτωμα!!! Σήμερα δήμαρχε.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...