Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκουπίδια: Άμεση λύση ζήτησαν αγανακτισμένοι πολίτες από τον Τατούλη! (vd)

Σκουπίδια: Άμεση λύση ζήτησαν αγανακτισμένοι πολίτες από τον Τατούλη! (vd)
Συνεχίζονται οι δυναμικές κινητοποιήσεις αγανακτισμένων κατοίκων της Τρίπολης, για την κατάσταση που βιώνουν με τα σκουπίδια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, επισκέφτηκαν την περιφέρεια Πελοποννήσου και μίλησαν τόσο με την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου, όσο και με τον ίδιο τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ζητώντας του επίμονα άμεση λύση.

Τόνισαν πόσο "άρρωστη" έχει εξελιχθεί πλέον η κατάσταση στην πόλη και πόσο κινδυνεύουμε όλοι να αρρωστήσουμε με τους τόνους απορριμμάτων σε κάθε γειτονιά.

Ο περιφερειάρχης και η αντιπεριφερειάρχης επανέλαβαν για πολλοστή φορά ότι η αρμοδιότητα ανήκει καθαρά στο δήμο Τρίπολης και μάλιστα ο κ. Τατούλης είπε χαρακτηριστικά "αν είχα αρμοδιότητα επειδή είμαι αποφασιστικός θα τα έφερνα σπίτι σας, σπίτι μου, αλλά θα έδινα λύση. Ψηφίστηκε η δημοτική αρχή με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, είχε λύση στο πρόβλημα, το ήξερε το πρόβλημα. Η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε ψηφιστεί γιατί είχε πρόγραμμα, άλλο που δεν υλοποιήθηκε το πρόγραμμά της".

Βασιλική Παπαδοπούλου

2 σχόλια

  • τριπολη
    τριπολη Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 12:19 Σύνδεσμος σχολίου

    re afiste tis aidies kai parte ta skoypidia ante oli gia tin popolakides e popolakides.

  • Πάνος
    Πάνος Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέτρο άσε τις κωλοτούμπες. Ο Σμυρνιώτης είχε το θάρρος και την πολιτική βούληση και πήγε τα σκουπίδια στην Αγία Τριάδα όταν κηρύχθηκε η πόλη για πρώτη φορά σε έκτακτη ανάγκη.
    Αγνόησε κάθε πολιτικό κόστος και έβαλε πάνω απ' όλα το συμφέρον των δημοτών. Και εσύ τι έκανες με το φίλο σου τον Παυλή ? Τον κατηγορήσατε ΄ότι έκανε μία νέα χωματερή και του έριξες και πρόστιμα.
    Για να μην πούμε ότι κανονικά στην έκτακτη ανάγκη ο Περιφερειάρχης υποδεικνύει το μέρος που θα πάνε τα σκουπίδια. Εσύ όμως κότα . Πέταξες ως συνήθως το μπαλάκι.
    Ο Σμυρνώτης όμως πήρε την ευθύνη πάνω του και έσωσε την πόλη και μάζεψε τα σκουπίδια μέσα σε 3 μερες μόλις βγήκε η έκτακτη ανάγκη.
    Επίσης ο Σμυρνιώτης ετοίμασε το τρίπτυχο διαλογή - κομποστοποίηση και rdf και εσύ το σταμάτησες στο ελεγκτικό συνέδριο για να μη χαλάσει τη δουλειά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...