Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκουπίδια: Τσακωμοί και αποχωρήσεις στη σύσκεψη για το συλλαλητήριο στην Τρίπολη (vd)

Σκουπίδια: Τσακωμοί και αποχωρήσεις στη σύσκεψη για το συλλαλητήριο στην Τρίπολη (vd)
Μεγάλη ένταση, φωνές και λεκτικές αντιπαραθέσεις στη συνάντηση που οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Πολιτών Αρκαδίας για τα απορρίμματα, το απόγευμα της Δευτέρας, στο Εργατικό Κέντρο, με σκοπό να καθορισθεί η ημέρα που θα γίνει το επόμενο συλλαλητήριο.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, Βασίλης Ψυχογυιός, είπε ότι από τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν προκύπτει ότι έχει ξεσπάσει κάποια επιδημία στην περιοχή μας από τα σκουπίδια.
Ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, επέμεινε ότι από αύριο κιόλας τα σκουπίδια πρέπει να πάνε στην Αγία Τριάδα και διαφώνησε με τη λύση που προωθεί ο Περιφερειάρχης.
«Δεν έχουμε συγκεκριμένη θέση. Να τηρηθεί μόνο η νομιμότητα. Δε νομίζω ότι υπάρχει βούληση να λυθεί το θέμα όμως» ειπώθηκε από την πλευρά του Δικηγορικού Συλλόγου.
Μετά το δικηγορικό, το λόγο πήρε ο κ. Κουτσούγερας, με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αριστείδη Μπρουμά να θέτειθέμα διαδικαστικό, όμως όταν τράβηξε το μικρόφωνο από τον Κουτσούγερα, εξαγριώθηκε ο κόσμος και σηκώθηκε να φύγει.
Ο Μπρουμάς έλεγε ότι θα μιλήσουν πρώτα οι 12 φορείς και μετά θα πάρει το λόγο, όποιος άλλος θέλει, ενώ πολίτες φώναζαν ότι είχε φασιστική συμπεριφορά και του έλεγαν ότι «είσαι εκλεγμένος, δεν είναι τσιφλίκι σου, εδώ».
Μετά από λίγη ώρα, ηρέμησαν τα πνεύματα με τη σύσκεψη να συνεχίζεται και τον Θ. Κουτσούγερα να παίρνει στην πορεία το λόγο και να μιλά κανονικά, αναφέροντας ότι λυπάται για τη στάση του Προέδρου.
Δείτε το βίντεο!
Βασιλική Παπαδοπούλου

2 σχόλια

  • χχχ
    χχχ Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε γερο Λαζαρη όλο γυρω γυρω είσαι μεγαλωσες και μυαλό δεν έβαλες

  • Ολγάκι
    Ολγάκι Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    έλεος!δεν έχω να πω κάτι άλλο!έχουμε ό,τι μας αξίζει τελικά!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...