Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποχή δικηγόρων την Παρασκευή στην Τρίπολη λόγω σκουπιδιών (vd)

Αποχή δικηγόρων την Παρασκευή στην Τρίπολη λόγω σκουπιδιών (vd)
Τα Δικαστήρια της Παρασκευής 6 Μαρτίου στην πόλη της Τρίπολης θα αναβληθούν, αφού ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης αποφάσισε να προχωρήσει σε αποχή. Ο λόγος η διοργάνωση του Συλλαλητηρίου για τα απορρίμματα και η συμμετοχή μελών του Συλλόγου σε αυτό.
 Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης Δημήτρης Κωστόγιαννης μιλώντας στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 ανέφερε πως ο Σύλλογος είναι πάντα παρών στα μείζονα θέματα της πόλης και αλληλέγγυος στους πολίτες και για αυτό αποφασίστηκε να απέχουν από τα καθήκοντά τους την Παρασκευή, ώστε να είναι απρόσκοπτη η συμμετοχή των μελών τους στο Συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία στις 12 το μεσημέρι.
Ο κ. Κωστόγιαννης σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των κατοίκων και κυρίως των μαθητών σημείωσε πως "κακίζω τον εαυτό μου και τους μεγαλύτερους σε ηλικία για την αδράνειά μας. Οι μαθητές μας έδειξαν το δρόμο και θεωρώ πως η κινητοποίησή τους συνέβαλλε θετικά στο να προχωρήσουν κάποιες λύσεις".
Τόνισε πως η λύση στα απορρίμματα δεν μπορεί να είναι δικαστική αλλά διοικητική ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει την στάση του Εισαγγελέα στο θέμα και αν θα έπρεπε να παρέμβει ή όχι. Το μόνο που ανέφερε ήταν πως "πιθανόν να μπορούσε να κάνει περισσότερα, αλλά θεωρώ ότι έπραξε σύμφωνα με το Νόμο".
Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τις δηλώσεις του κ. Κωστόγιαννη.
Ε.Τ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...