Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έκρηξη» Κοκκινάκου και σκληρή απάντηση στη διοίκηση της ΚΕΔΗΤ!

«Έκρηξη» Κοκκινάκου και σκληρή απάντηση στη διοίκηση της ΚΕΔΗΤ!
Η νέα αναφορά του νυν Πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ Τάσου Τσούκα ότι βρήκε χρεωμένη την Επιχείρηση και ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίοι οι εργαζόμενοι παραμένουν για δύο και πλέον μήνες απλήρωτοι, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην Προέδρου της ΚΕΔΗΤ, Μιλτιάδη Κοκκινάκου, ο οποίος, με γραπτή του δήλωση, από το Κρανίδι, που βρίσκεται, αναφέρει:
«Στην διακαναλική συνέντευξη που έδωσα προ δυο μηνών περίπου ξεκαθαρίζοντας τα οικονομικά της ΚΕΔΗΤ είχα δηλώσει ότι δε θα ασχοληθώ πάλι μαζί τους πριν ενηλικιωθούν και κόψουν την πιπίλα.
Ποτέ στη ζωή μου, ούτε στον οικογενειακό προγραμματισμό, ούτε στα δημόσια οικονομικά που διαχειρίστηκα, είχα ελλείμματα. Πάντα υπήρχαν πλεονάσματα, πολύ περισσότερο δεν είχα και δεν έχω οφειλές και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.
Αντί να συνεχίσουν την πιπίλα, γιατί δε μου χορηγούν τα στοιχεία σύμφωνα με την παραγγελία του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Τρίπολης από το μήνα Νοέμβριο ;
Τα χρήματα της ΚΕΔΗΤ δεν διατίθενται για κανένα άλλο σκοπό εκτός για τον σκοπό που προορίζονται.
Ας κόψουν λοιπόν την πιπίλα και ό,τι θέλουν σε δημόσιο διάλογο εφόσον προσκομίσουν τα στοιχεία που διατάσει ο εισαγγελέας.
Ο κόσμος γνωρίζει ποιος λέει την αλήθεια.
Με την ευκαιρία αυτή και επειδή βρίσκομαι σήμερα στο δήμο Κρανιδίου που αντιμετωπίζαμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα σκουπίδια και με την ίδια ΚΥΑ τα διαχειριζόμασταν τους τελευταίους μήνες , ο δήμος Κρανιδίου είναι πεντακάθαρος χωρίς μια καρφίτσα πεταμένη στους δρόμους.
Συνέχισε να εφαρμόζει την ίδια πολιτική που η πρώην δημοτική αρχή της Τρίπολης και ο δήμος Κρανιδίου μαζί είχαν ξεκινήσει με την διαφορά ότι ο τελευταίος την τελειοποίησε.
Αλήθεια η καινούργια δημοτική αρχή δεν έβγαλε τη λύση από το τσεπάκι που την είχε φυλαγμένη τόσα χρόνια που βρισκόταν στην αντιπολίτευση;
Κοκκινάκος Μιλτιάδης
πρώην Πρόεδρος ΚΕΔΗΤ»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...