Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προσωρινό σημείο μεταφόρτωσης σκουπιδιών ορίστηκε (και) ο χώρος του Βιολογικού Καθαρισμού

Προσωρινό σημείο μεταφόρτωσης σκουπιδιών ορίστηκε (και) ο χώρος του Βιολογικού Καθαρισμού

Με δεδομένο το γεγονός ότι «λόγω των προβλημάτων που έχουν προκύψει με την μη αποκομιδή των απορριμμάτων, έχει συσσωρευτεί

τεράστιος όγκος απορριμμάτων εντός των κατοικημένων περιοχών του Καλλικρατικού Δήμου Τρίπολης, με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία», απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή , προβλέπει ότι «σε συνέχεια της αριθ. 367/2014 Απόφασής μας και προκειμένου να αποφευχθούν εντός των κατοικημένων περιοχών του Δήμου Τρίπολης αντιαισθητικές καταστάσεις, ανθυγιεινές καταστάσεις, έντονες οχλήσεις στους περιοίκους από δυσοσμία, κίνδυνοι εστίας ανάπτυξης εντόμων και τρωκτικών, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την δημόσια υγεία και το περιβάλλον, ορίζουμε για την πιο σύντομη μεταφορά τους σε νόμιμους χώρους για την διαχείρισή τους, ως προσωρινό σημείο μεταφόρτωσης των αστικών στερεών αποβλήτων (Α.Σ.Α.) του Δήμου Τρίπολης, και τον χώρο του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου μας.

Ενδεχόμενες δαπάνες που θα προκύψουν από την εφαρμογή της παρούσας απόφασης θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2015.»

(Φωτογραφία αρχείου)

3 σχόλια

  • Τάκης
    Τάκης Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 17:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΌΣΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; γιατί τα μαζεύουν για μεταφόρτωση στο βιολογικό και όχι στην Αγιά Τριάδα που έχει άδεια για μεταφόρτωση; Πόσο νομίζει ο Παυλής ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους Τριπολίτες; αλλά............ ξέχασα .... τον κατατρέχει το σύνδρομο Σμυρνιώτη (δεν κάνει τίποτα ίδιο μ΄ αυτόν) δηλαδή τίποτα σωστό χαχαχαχα ας τα βλέπουν οι ψηφοφόροι του και ας τον χαίροντε

  • George
    George Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Δήμαρχε βλέπω συστηματικά αποφασίζεις και διατάζεις. ..!!! Και καλά κάνεις για την υγεία των κατοίκων όπως είπες και την μυρωδιά και τα ζουμιά που έχουν τα σκουπίδια και όλα τα παρελκόμενα τους. Θέλω να μου λύσετε μια απορία. Οι κάτοικοι του Αγίου Βασιλείου που είναι 200 μέτρα από την Βιομηχανική δεν είναι άνθρωποι?

  •  Οικολόγος
    Οικολόγος Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 10:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρχίζω και αλλάζω γνώμη για την Δημοτική αρχή , παρατηρώ ότι πάνε προσωρινά τα απορρίμματα στην ΒΙΠΕ για να μη συμβούν τα παρακάτω: αντιαισθητικές καταστάσεις, ανθυγιεινές καταστάσεις, έντονες οχλήσεις στους περιοίκους από δυσοσμία, κίνδυνοι εστίας ανάπτυξης εντόμων και τρωκτικών, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την δημόσια υγεία και το περιβάλλον . 1ο Έπρεπε να περάσουν 7 Μήνες για να το καταλάβουν ότι τα σκουπίδια εγκυμονούν αυτούς τους κινδύνους; 2ο Οι κύριοι τις ΒΙΠΕ και του συνοικισμού συμφώνουν τώρα ; γιατί και στο παρελθόν πήγε να γίνει κάτι τέτοιο και μόνο επανάσταση δεν έγινε και έτσι πήγαν και δημιουργήθηκε η Αγία Τριάδα, τι λέει ο κος Τότσης ο κος Σύριος ο κος Κακλαμάνος και πολλοί άλλοι που αντιδρούσαν στο παρελθόν ; Σε αυτά τα ερωτήματα θα μας απαντήσει κανείς ; θα μας ενημερώσει κάποιος επιτέλους υπεύθυνα τι έχουν στο Μυαλό τους, εδώ υπάρχει και η απορία αν έχουν Μυαλό. Περιμένω και από τα site να ασχοληθούν με το θέμα και να υπάρχει ενημέρωση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...