Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έκτακτη συνέντευξη: «Προχωράμε τη μεταφορά σκουπιδιών στον Άγιο Βλάση – Καθαρίζουμε την Τρίπολη»

Έκτακτη συνέντευξη: «Προχωράμε τη μεταφορά σκουπιδιών στον Άγιο Βλάση – Καθαρίζουμε την Τρίπολη»
Στις εξελίξεις που υπάρχουν για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος με τα σκουπίδια, αναφέρθηκε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, την οποία παραχώρησε την Κυριακή, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ο οποίος υπεραμύνθηκε της λύσης για τον Άγιο Βλάση.



ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ

-Από το Σάββατο, το πρόβλημα προχωράει στη λύση του. Μεταφέρονται απορρίμματα που είναι στους δρόμους και στους κάδους, μέσα στην Τρίπολη και σε λίγες μέρες, θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά τους.

-Θα μεταφερθούν σκουπίδια και με το διαγωνισμό της Περιφέρειας.

-Κάποιοι προσπαθούν από την αντιπολίτευση να δημιουργούν προβλήματα και κάνουν μικροπολιτική. Στενοχωριούνται κάποιοι που προχωράει η λύση του προβλήματος.

-Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, η οριστική περιβαλλοντική μελέτη για το Μεγαβούνι ολοκληρώνεται και θα πάει στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Σε εκείνο το Περιφερειακό Συμβούλιο, πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, γιατί αυτή η απόφαση θα λύσει οριστικά το πρόβλημα με τα σκουπίδια.

-Δεν πρόκειται να μείνει ούτε ένα κιλό σκουπίδια στον Άγιο Βλάση. Δεν θα δημιουργήσουμε μία νέα «Αγιά Τριάδα».

-Θα μαζέψουμε τα σκουπίδια, θα απολυμάνουμε και θα πλύνουμε όλους τους κάδους.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

-Κάποιοι κάτοικοι ανησύχησαν διότι στο μυαλό τους βλέπουν «Αγία Τριάδα». Η εύκολη λύση είναι να πηγαίνεις σήμερα στα δικαστήρια. Ο Δήμος πάντα θα δικαιώνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, διότι ακολουθεί νόμιμες διαδικασίες.  Ή καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα, είτε δεν το καταλαβαίνουμε. Υπάρχουν όλες οι δικλείδες ασφαλείας για να μην συμβεί το παραμικρό στην περιοχή. Μερικοί είναι υποκινούμενοι για να μην συναινέσουν.

- Αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας οι δηλώσεις ότι θα επηρεαστούν οι πηγές υδροδότησης. Η Μάνα του Νερού είναι 900 μέτρα μακριά. Όταν στον Πλάτωμα πήγαιναν τα σκουπίδια επί 35 χρόνια και η πηγή ήταν 400 μέτρα μακριά. Δημιουργήθηκε ποτέ πρόβλημα σε αυτή την πηγή;

-Είμαστε μέσα στο νταμάρι, δεν βγαίνουμε έξω για να δημιουργήσουμε πρόβλημα.

-Υπάρχει πυροσβεστικό αυτοκίνητο του δήμου επί 24ωρου βάσεως, υπάρχουν δύο μεγάλες δεξαμενές, υπάρχει απόθεση αδρανών υλικών, αν συμβεί κάτι, θα τα χρησιμοποιήσουμε και υπάρχει και ιδιωτική εταιρεία φύλαξης. Πυρκαγιά δεν πρόκειται να γίνει. Εκείνο που φοβόμαστε είναι η κακόβουλη πράξη κάποιων που εσκεμμένα δεν θέλουν τη διαχείριση των απορριμμάτων στην πόλη μας.

- Η Πυροσβεστική δεν έχει καμία αντίρρηση. Έχουμε ήδη ικανοποιήσει τα 9 από τα 10 σημεία της σχετικής πυροσβεστικής Διάταξης.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

- Πήγα χθες το απόγευμα στην αστυνομία για να καταθέσω μήνυση για παρακώλυση της κυκλοφορίας κάποιου δημότη που είχε κλείσει το χώρο με το αυτοκίνητο του στον Άγιο Βλάση. Εκεί, με πληροφόρησαν ότι κάποιοι πολίτες μας είχαν κάνει μήνυση για παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών. Έγιναν καταθέσεις. Ο κ. Εισαγγελέας απεφάνθη ότι πρέπει να συνεχιστεί η μεταφορά των απορριμμάτων, με βάση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και προέτρεψε τους πολίτες να μην υπάρξει η παραμικρή αντίδραση και αν κάποιος έχει αντίρρηση να προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια. Σήμερα, οι πολίτες είναι πάρα πολύ σωστοί και ήρεμοι. Το πρόβλημα είναι κοινό και αφορά την υγεία όλων μας.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ

- -Για να πάμε σκουπίδια στην Κοζάνη, το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Το έχουμε σαν μαξιλάρι ασφαλείας, για το μέλλον, αν χρειαστεί.

… Ο κ. Τσιρώνης δεν πρότεινε καμία λύση. Εμείς του είπαμε τη λύση της Κοζάνης. Ο Υπουργός πρέπει να γνωρίζει ότι οι διαδικασίες μεταφοράς σκουπιδιών σε άλλη περιφέρεια, χρειάζονται χρόνο. Δεν το αποφασίζω μόνος μου. Απαιτείται κοινή απόφαση των δύο Αποκεντρωμένων Διοικήσεων. Αφού βγει αυτή η απόφαση, θα προχωρήσουμε στην προγραμματική συμφωνία και μετά θα τρέξει διεθνής διαγωνισμός που χρειάζεται 52 μέρες. Προφανώς, δεν έχουν ενημερώσει τον κ. Τσιρώνη για τη διαδικασία. Δεν έχω αντίρρηση για την Κοζάνη, ως μαξιλάρι ασφαλείας.

ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ

-Βγήκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη χωματερή του Λεβιδίου και δικαιώνεται ο Δήμος ο οποίος μπορεί να πάει σκουπίδια –αν θέλει- στο Λεβίδι.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ

- Το Πλάτωμα είναι ένας χώρος που δεν χωράει άλλα σκουπίδια. Δεν μπορεί να πάει ούτε ένα αυτοκίνητο. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος για τους οδηγούς και τους εργαζόμενους.  

Β.Π.

32 σχόλια

  • Βλαξ
    Βλαξ Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλάκα, πώς φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από τη περιοχή ούτε από τις πηγές και το πως μεταφέρεται το νερό μέσα από το νέο έργο! παπαγαλάκι εξωτικό, χαχαχα! Μου αρέσει που σου απαντάω κιόλας! Περίμενε να δεις τι θα πούνε οι περιβαλλοντικές εκθέσεις και μετά τα ξαναλέμε!!! Η περιοχή είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ μόνο και μόνο λόγω του έργου! :)

  • νουμερα
    νουμερα Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε νουμερα ποτε θα καταλάβαινε επιτέλους οτι η συγκεκριμενη πηγή ηταν 400 μετρα απο το πλάτωμα που για 40χρονια πήγαιναν σκουπίδια εκεί και τώρα είναι 900?Έλεος πια με την παραπληροφόρηση που δίνετε Νουμεραααααααα!!!!!!

  • δήμαρχε πήγαινε να κρυφτείς
    δήμαρχε πήγαινε να κρυφτείς Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Παραιτήσου δήμαρχε. Δεν είσαι ικανός για τίποτε ουσιαστικό. Δεν φτάνει που μας εχεις μέσα στη βρώμα (νομίζω ότι ονειρεύομαι ότι ζω σε αυτή την κατάσταση) αλλά θα μας έχεις με τα σκουπίδια και μέσα στο πάσχα με θερμοκρασίες που αναβαίνουν ήδη. Κρύψου δήμαρχε μη σε ξαναδούμε μπορστά μας

  • Έτσι απλά έγιναν όλα.......
    Έτσι απλά έγιναν όλα....... Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΑΡΙΑ όλα νύχτα τα πέρασαν, κάτω από τη μύτη μας! Δεν είχε πει πως θα πήγαινε για απαλλαγή στον Υπουργό την Τρίτη και την Τετάρτη θα έβγαζε ανακοίνωση? Την είδε κανείς αυτή την ανακοίνωση??
    Εν τω μεταξύ από Δευτέρα-Τρίτη είχαν κάνει και τη διαμόρφωση του χώρου κόβοντας κάτι καρυδιές του ιδιοκτήτη, και στρώνοντας χαλίκι για να μη βουλιάζουν τα φορτηγά! Και την Παρασκευή άρχισαν να τα φέρνουν!
    Άμα είναι άξιος ο άνθρωπος..........

  • ........................
    ........................ Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 14:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Απόσπασμα από δημοσίευση του site για την γιορτή του Αγ. Διονυσίου:
    Σήμερα και αύριο εορτάζει με κάθε Λαμπρότητα το Ιερό Εξωκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, στη θέση «Άλσος της Θέμιδος».
    Το Ιερόν Εξωκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου είναι κτισμένο στην επαρχιακή οδό με κατεύθυνση την Σίλιμνα, λίγο έξω από την Τρίπολη, μέσα σε ένα πευκόφυτο πανέμορφο καταπράσινο περιβάλλον.

    Καλά, μόλις το είδα...........δεν περιγράφω άλλο!
    Άραγε η ανακοίνωση της Μητρόπολης για τον εορτασμό του 2016 τι θα λέει?

  • Κρυφτείτε!
    Κρυφτείτε! Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΟΙ θέλουμε να καθαρίσει η πόλη από τα σκουπίδια ΒΛΑΚΑ, αρρωστήσαμε πλέον! Αλλά να φύγουν τα σκουπίδια από την πόρτα μας και να μπουν μετά από το παράθυρό μας από ένα ύψωμα 800 μέτρα από την πόλη δεν το θέλει ΚΑΝΕΙΣ! Για να μην μιλήσουμε για το νερό, που απέχει άλλα 800 (το πολύ) μέτρα από το σημείο! Αντί να κρυφτείτε, μιλάτε κιόλας!!!!
    Τι μιλάτε για περιβαλλοντολόγους ρε ΖΩΑ? Το περιβάλλον είναι ξένο από σας??? Εσείς που ζείτε, σε γυάλα? (Ε, δεν εξηγείται αλλιώς!!!)

  • Χάλια μαύρα!
    Χάλια μαύρα! Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι το ψάχνετε, ξέρετε ότι αν πήγαιναν τώρα για το Λεβίδι η μεταφορά θα τελείωνε μετά το Πάσχα ? (αν και φυσικά, ξένος δεν πρόκειται να πατήσει στην πόλη, μας βγήκε για τα καλά το όνομα τώρα! Τέλος το Πάσχα στην Τρίπολη! )
    Δεν υπήρχε ο χρόνος πλέον, εδώ είναι 2 βήματα, μπορεί να κάνει τη μεταφορά πολύ γρήγορα! Ακόμα κι έτσι βέβαια, νομίζουν ορισμένοι ότι θα γίνεται τακτική αποκομιδή επειδή έφτιαξαν χαβούζα 2 βήματα από την πόλη? Γελάστηκαν!! Και αν έχουν βέβαια λίγο μυαλό στο κεφάλι τους θα απαιτήσουν μετά τις γιορτές να καθαριστεί αυτό το αίσχος!!!!!!!!!!
    Καταντήσαμε να περιμένουμε να φτάσει καμιά γιορτή να καθαρίσουν τους δρόμους! Αλήθεια, όταν πήραν κακήν κακώς τα σκουπίδια λόγω Χριστουγέννων απολύμαναν μετά το δρόμο και τους κάδους? Είδε κανείς κάτι??

  • ΜΑΡΙΑ
    ΜΑΡΙΑ Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που διαφεύγει από πολλούς είναι ότι το ΔΣ ψήφισε για τον χώρο στον Άγιο Βλάσση με την προυπόθεση ότι ο δήμαρχοσ θα τηρήσει τον νόμο και κυρίως θα πάρει πρώτα απόφαση του υπουργού για εξαίρεση των περιβαντολλογικών μελετών και μετά θα χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο χώρο.Δεν το έπραξε.
    Οπότε έχει παραπλανήσει και το ΔΣ. Το γνωρίζει αυτό ο εισαγγελέας?

  • ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΙΩΑΝΝΗΣ Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

  • Anonymos
    Anonymos Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ.Α ΞΕΧΑΣΑ,ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΜΟΙΡΙΑ.

  • Anonymos
    Anonymos Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΝΙΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ,ΚΟΥΡΟ,ΑΛΕΞΑΚΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ,ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ.ΧΙ!ΧΑ!ΧΙ!

  • Ο ΑΦΕΛΗΣ
    Ο ΑΦΕΛΗΣ Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    AN ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ- ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ -ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΧΩ- ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΈΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΈΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ. ΤΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ . ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕ ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ;;;;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ;;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΑΟ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ;;;;;; ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΛΛΑΔΑ ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΡΩΤΑΩ ;;;;;

  • ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακούσαμε για λίγο χρονικό διάστημα, ακούσαμε για προσωρινή λύση ,ακούσαμε οτι ο δήμος ακολουθεί νόμιμες διαδικασίες (εδώ γελάνε) . Ημέρα & ώρα οριστικής λύσης δεν υπάρχει πουθενά.Ο λαός της Κάρτσοβας, οι εργαζόμενοι και οι ενδιαιτούντες στο νοσοκομείο , τις φυλακές κλπ έχουν τον λόγο.

  • Γιώργος
    Γιώργος Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 06:37 Σύνδεσμος σχολίου

    τώρα που άρχισαν να μαζεύουν τα σκουπίδια
    Εσείς τα ΓΑΤΑΚΙΑ του Σμυρνιώτη - Τσαμουλου ξυπνήσατε.
    Γίνατε όλοι οικολόγοι περιβαλλοντολόγοι κλπ.
    ΠΑΥΛΗ προχώρα κάνε αυτό που κανείς και σύντομα τα
    ΓΑΤΑΚΙΑ θα πέσουν σε χειμερία νάρκη έως το καλοκαίρι του 2019!!!!!!!!!!
    Δεν ειναι τυχαίο που βρίσκονται στη αντιπολίτευση αυτοί οι δυο.
    Σαν δεν ντρέπεστε λίγο ΨΗΦΗΣΑΤΕ Παρόν. Να μην φύγουν ποτέ τα σκουπίδια από τους δρόμους.

  • ΠΙΤ
    ΠΙΤ Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ . ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ

  • Νικος
    Νικος Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκείνοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψηφίζουν παρών;;;;εκείνοι που ψηφίζουν ναι... Και την άλλη λένε οχι!!!! Για γέλια , για χωρους και πανηγύρια πρώτοι οι κύριοι αυτοί!!! Ετσι;;; Γιάννη,κωστα,Ανδρέα,Χριστινα,Μαρία,Κώστα,Ηλία,Βασίλη,Νικόλα!!!!! Για τα πανηγύρια!!! Γι αυτο ο κόσμος σας έστειλε στην κερκίδα.....

  • Κώστας
    Κώστας Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αντιπολίτευση πρασπαθεί να βοηθήσει στο μάζεμα των σκουπιδιών, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνήσει στις παράνομες ενέργειες του Παυλή .
    Εάν ο κύριος Παυλής θέλει να παρανομεί ας το κάνει μόνος του.

  • ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
    ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΤΩΡΑ Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΎΕΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ

  • Ανακύκλωση..........
    Ανακύκλωση.......... Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Α, και τα σκουπίδια που ξεχώριζε ο κόσμος για ανακύκλωση στη χωματερή μέσα? Και τι ανησυχείς, θα τα ξεχωρίσουν πάλι, υπάρχει πλάνο και γι' αυτό, απλώς εμείς οι αδαείς δεν μπορούμε να το συλλάβουμε!
    Παναγία βόηθα, μόνο εσύ μπορείς!

  • Αργύρης  Μιχαλόπουλος
    Αργύρης Μιχαλόπουλος Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανεύθυνε Δήμαρχε, ανύπαρκτε Περιφερειάρχη, η Τρίπολη αίρει την εμπιστοσύνη της στους κύριους αυτούς αιρετούς , γιατί δεν μπορέσατε να βρείτε τη βέλτιστη από τις χειρότερες λύσεις που είχατε για να λυθεί προσωρινά η ασχήμια της πόλης. Οσο για την αντιπολίτευση, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Οσο για τον καστανοπαραγωγό θα φάει φούμο σαν την φλούδα του κάστανου.

  • Τάκα
    Τάκα Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΙΤΗ ...βεβαίως και το είδαμε με τα μάτια μας, τι μας πέρασες, ψεύτες σαν μερικούς μερικούς, ονόματα δε λέμε? Στην ερώτηση γιατί δεν έβαλαν, ξέρεις (εσύ που ξέρεις προφανώς τα πολλά) ποια ήταν η απάντηση;
    Ότι δεν έβαλαν τον τάπητα αλλά έβαλαν χώμα από την....Τάκα, στο εξής γνωστό και ως θαυματουργό χώμα, σκοτώνει όλα τα μικρόβια και είναι άριστο μονωτικό!!!! Αν σου το πούνε, ξέρω ότι θα το πιστέψεις........
    Αιντάααα!

  • Ανώνυμοσ
    Ανώνυμοσ Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ λοιπόν που ήμουν μπροστά κυριε Πολίτη είδα οτι δεν υπήρχε στεγανοποίηση έρειχναν ανεξέλενκτα σκουπίδια χωρίς άδεια χωρίς να υπάρχει πυροσβεστική χωρίς κανέναν κανόνα ασφαλείας. Και επειδή εγώ μιλάω με αποδείξεις αν θες έλα να δεις τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από τους κατοίκους της γύρω περιοχής. Τα υποτοιπώδη μέτρα ασφαλείας που πήρε ο ανεύθηνος κύριος Παυλής τα πήρε μετά την μήνυση που έφαγε.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ κύριε γραψτους γιατί δεν παραχωρείς το δικό σου σπίτι να πάνε εκεί τα σκουπίδια αφού τόσο σε καίει η καθαριότητα της πόλης; Φίλε μου είσαι ένα ανεύθυνο κομματόσκυλο. Και να ξέρεις οτι η Τρίπολη δεν είναι μαζί τους να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου.

  • ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΠΟΛΙΤΗΣ Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ??????????ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ??????????????????

  • Νίκος
    Νίκος Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Τωρα ο χώρος ειναι ιδιωτικός με κόστος για τον δημο!!! Μεχρι τωρα έψαχνε για δημόσιο χώρο για να μην επιβαρηνει τον δημο και με αλλα χρήματα!!! Αλλα κάποιοι δεν τον άφησαν.....όπως και τωρα έβαλαν και βάζουν εμπόδια... Αλλα δεν τους πέρασε!!!

  • ..........δεν έχω λόγια...........
    ..........δεν έχω λόγια........... Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλλά δεν θέλει να τα πάει στο Λεβίδι ε? βέβαια, εκεί μπαίνει μπροστά ένα ολόκληρο χωριό, ενώ εδώ μερικοί κάτοικοι της περιοχής! Αυτούς τους χειρίζεται πιο εύκολα! Ξυπνάτε Τριπολιτσιώτες! Σας έκαναν χωματερή πάνω από το κεφάλι σας στην κυριολεξία! Σε ΥΨΩΜΑ 1000 μέτρα το πολύ από το νοσοκομείο σας! 500 (!!!!!) μέτρα από σπίτια! Σε λίγο θα τα αναπνέετε ΟΛΟΙ, κι αν όχι όλοι, τα 2 τρίτα και παραπάνω, σίγουρα!!
    Δεν θα μείνει μια σακούλα Παυλή? Πότε? Όταν θα έχει γίνει η ζημιά????? Για να σε δω...αλλά φοβάμαι τι θα δω.......και απολύτως ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ!

  • ΓΡΑΨΤΟΥΣ
    ΓΡΑΨΤΟΥΣ Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ !! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ !! ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ! ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

  • τι γιατι
    τι γιατι Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

    καλα ανοητη ειναι η κοπελια ακομα δεν μπορει να καταλαβει γιατι?τι γινοταν τοσο καιρο ποσες λυσεις εδινε και ποιοι εμπαιναν μπροστα ναι τις σταματουσαν ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ μην επιρεαζεστε απο αυτους που ακομα δεν εχουν χωνεψει οτι ΕΧΑΣΑΝ

  • Αννα
    Αννα Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Για την αξιοπιστια του παυλη εγγυαται διαρκως η ΕΛΑΣ

  • ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 15:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΣΙΛΙΜΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ.
    ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ!
    ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.
    ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΥΨΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΠΟΛΗ!
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΤΕ
    ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΣΗ.
    ΧΘΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΣΗ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΚΑΚΚΛΩΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

  • ΠΟΛΤΗΣ
    ΠΟΛΤΗΣ Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 13:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ....

  • Μαρία
    Μαρία Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί δήμαρχε δεν έβρισκες τόσο καιρό ενα χώρο να πάνε τα σκουπίδια και μας έφαγε η βρώμα ;
    Γιατί βρήκες τώρα το χώρο ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...