Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής για μηνύσεις: «Ο κ. Εισαγγελέας απεφάνθη ότι πρέπει να συνεχιστεί η μεταφορά των σκουπιδιών» (vd)

Παυλής για μηνύσεις: «Ο κ. Εισαγγελέας απεφάνθη ότι πρέπει να συνεχιστεί η μεταφορά των σκουπιδιών» (vd)
Για τις μηνύσεις που κατατέθηκαν το Σάββατο για τα σκουπίδια στον Άγιο Βλάση, πρώτο το «Καλημέρα Αρκαδία», μετέφερε αναλυτικό ρεπορτάζ.
Το θέμα αυτό έληξε αργά χθες τη νύχτα όταν όλοι αφέθησαν ελεύθεροι.
Για την υπόθεση αυτή, ρωτήθηκε και απάντησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ο οποίος είπε: «Πήγα χθες το απόγευμα στην αστυνομία για να καταθέσω μήνυση για παρακώλυση της κυκλοφορίας κάποιου δημότη που είχε κλείσει το χώρο με το αυτοκίνητο του στον Άγιο Βλάση. Εκεί, με πληροφόρησαν ότι κάποιοι πολίτες μας είχαν κάνει μήνυση για παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών. Έγιναν καταθέσεις. Ο κ. Εισαγγελέας απεφάνθη ότι πρέπει να συνεχιστεί η μεταφορά των απορριμμάτων, με βάση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και προέτρεψε τους πολίτες να μην υπάρξει η παραμικρή αντίδραση και αν κάποιος έχει αντίρρηση να προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια. Σήμερα, οι πολίτες είναι πάρα πολύ σωστοί και ήρεμοι. Το πρόβλημα είναι κοινό και αφορά την υγεία όλων μας.»
Β.Π.

5 σχόλια

  • ΚΑΙ ΠΑΛΙ
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ !! ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ! ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ Χ@ΣΤΗΚΑΜΕ

  • Έτσουξε ε?
    Έτσουξε ε? Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν σκοπεύω να πάω σε κανένα νοσοκομείο "φιλαράκι", παρόλο που εσύ κι ο φίλος σου ο Παυλής κάνετε εξαιρετικά φιλότιμες προσπάθειες για να με στείλετε.
    Πάντως θα σου συνιστούσα να προσέχεις πως εκφράζεσαι, όχι τίποτα άλλο αλλά καρφώνεσαι για το πόσο σας πείραξε το σχόλιο, ακριβώς γιατί δεν έχετε κανένα αντεπιχείρημα!
    Περαστικά!

  • ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ
    ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 22:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΠΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ Χ@ΣΤΗΚΑΜΕ!!!

  • Νοσηλεία???
    Νοσηλεία??? Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 16:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως εγώ Παυλή αν έπρεπε να νοσηλευτώ και μου έλεγαν πως στο 1χλμ, και μάλιστα σε υψηλότερο επίπεδο, έχει χωματερή, στην καλύτερη περίπτωση δεν θα άνοιγα το παράθυρο ούτε γι' αστείο! Και στη χειρότερη, ειδικά αν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, θα επέλεγα άλλο νοσοκομείο...αν είχα φυσικά αυτήν την επιλογή και τη δυνατότητα......

  • Καλό Πάσχα! :)
    Καλό Πάσχα! :) Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι πολίτες ήταν κι εχθές πολύ σωστοί και ήρεμοι, κι αυτό το είδαν όλοι στα βίντεο Παυλή! Έπρεπε απλά να δηλώσουν την παρουσία σας στο αίσχος που πάτε να κάνετε στην πόρτα τους, και το έκαναν! Από εκεί και πέρα τον λόγο έχουν τα δικαστήρια, καλά τα λέτε, γιατί αν σας αφήσουμε θα μας έχετε χωματερή για πολύ περισσότερο απ' όσο ισχυρίζεστε φυσικά! και πάλι οι συνέπειες για την υγεία μας θα είναι υπαρκτές ότι κι αν λέτε όλοι! Επίσης για τον εισαγγελέα μην είσαστε και τόσο σίγουρος ότι θα έχει την ίδια άποψη μόλις φύγει η υγειονομική βόμβα που δημιουργήσατε, από τους δρόμους! Τότε ΟΛΟΙ θα σταθούν απέναντί σας ανοιχτά κύριε Παυλή, όλοι αυτοί που τώρα αναγκαστικά αφήνουν στην άκρη το νόμιμο και το ηθικό για να μην ξεσπάσουν αρρώστιες, για να ηρεμήσει επιτέλους λίγο ο κόσμος και να κάνουν Πάσχα σαν άνθρωποι!!!! Ήδη αυτοί που αναγκαστικά ψήφισαν, διαχωρίζουν τη θέση τους τώρα....και σε 10-15 μέρες από τώρα θα δείτε τι θα συμβεί!! Καλό Πάσχα!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...