Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Αντωνία Γιαννούλη με τη μαμά της μιλούν για τον εορτασμό του Πάσχα στην Τρίπολη (vd)!

Η Αντωνία Γιαννούλη με τη μαμά της μιλούν για τον εορτασμό του Πάσχα στην Τρίπολη (vd)!
Σε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, η κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία», συνάντησε την επικεφαλής της παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία», Αντωνία Γιαννούλη.
Συνοδευόμενη από τη μητέρα της, μάς μίλησε για το πώς πέρασε τις ημέρες του Πάσχα αλλά και τις εντυπώσεις της από τις πασχαλινές εκδηλώσεις του δήμου και την απόφαση φέτος να γίνει ο εορτασμός της Κυριακής του Πάσχα σε διάφορες γειτονιές και όχι μόνο στην Πλατεία Άρεως.
«Άκουσα πως μάλλον αυτή η διάσπαση ίσως δεν είναι στην κουλτούρα της πόλης ίσως τελικά η παράδοση πρέπει να ακολουθείται και να ενισχύεται, όμως δικαιολογείται να κάνουμε πειραματισμούς και να επιβεβαιώνεται αυτό» δήλωσε αρχικά.
«Όσοι είμαστε μέσα από την Τρίπολη έχουμε μάθει να πηγαίνουμε στην πλατεία του Άρεως και να συγκεντρωνόμαστε εκεί. Ίσως αυτή η διάσπαση των εκδηλώσεων, που επιχειρήθηκε φέτος, για να ανανεώσει τον εορτασμό, να ενισχύει πως παραδοσιακά πρέπει να γιορτάζουμε στην Πλατεία Άρεως», συμπλήρωσε.
«Είναι καλό να συγκεντρωνόμαστε και οι δυνάμεις της κοινωνικής συνοχής να ενισχύονται. Εύχομαι για όλους, του χρόνου, τέτοιο καιρό όλα να είναι καλύτερα» είπε κλείνοντας.

Μ.Σ.

4 σχόλια

  • Άσε
    Άσε Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε μας τα λες καλά Αντωνία! Δηλαδή κατά τη γνώμη σου ο κόσμος μπερδεύτηκε, δεν ήξερε που να πρωτοπάει κι είπε να κάτσει σπίτι του; Τότε γιατί δεν πήγαιναν μόνο στην Άρεως που έχουμε μάθει να συγκεντρωνόμαστε, όπως λες; Ούτε εκεί όμως είχε πολύ κόσμο ούτε αλλού!

  • Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
    Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Το.....πείραμα όλοι ξέρουμε ότι δεν έιναι κάτι πρωτόγνωρο για την πόλη, είχε γίνει επί Κοτσιάνη με τεράστια επιτυχία. Ξέρετε όλοι -και η Αντωνία- τι έχει φταίξει, και μην κάνει κι αυτή την Κινέζα! Στον κόσμο της όπως πάντα!!!!! Με το...τσιτάτο της δε, μας τσάκισε, χαχαχα! Άκου : "Είναι καλό να συγκεντρωνόμαστε και οι δυνάμεις της κοινωνικής συνοχής να ενισχύονται" Αιντάαααα

  • ΤΑΚΗΣ
    ΤΑΚΗΣ Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    KAΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΑΝΤΩΝΊΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΠΕΤΥΧΕ.
    ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ

  • ΑΝΤΩΝΑ
    ΑΝΤΩΝΑ Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΤΩΝΙΑ...ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ???????????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...