Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποφασισμένος ο Τατούλης να κάνει μήνυση για τη χωματερή της Αγίας Τριάδας!

Αποφασισμένος ο Τατούλης να κάνει μήνυση για τη χωματερή της Αγίας Τριάδας!
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, να προχωρήσει στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς, για τη χωματερή στην Αγία Τριάδα.
Ο Π. Τατούλης είχε ανακοινώσει αυτή την απόφαση, πριν από λίγες μέρες, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, λέγοντας τότε ότι είναι ο πιο επικίνδυνος επιφανειακός ΧΑΔΑ και μίλησε για απερισκεψίες και παρανομίες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Γιάννη Σμυρνιώτη.
Επίσης, ανέφερε ότι ο χώρος προκαλεί προβλήματα δημόσιας υγείας και προβλήματα στο περιβάλλον.
Τα ίδια επανέλαβε ο Περιφερειάρχης και το πρωί της Παρασκευής (24/4/2015), μιλώντας στην εκπομπή «Επί της ουσίας» του Δημοτικού Ραδιοφώνου.
Είπε ότι ο φάκελος είναι έτοιμος και ότι η μήνυση θα κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες. Ξεκάθαρα, είπε ότι το κόστος της αποκατάστασης της χωματερής, το οποίο είναι τεράστιο, πρέπει να επωμιστούν φυσικά πρόσωπα, «φωτογραφίζοντας» με τον πλέον σαφή τρόπο τον πρώην Δήμαρχο, Γιάννη Σμυρνιώτη και τα στελέχη της προηγούμενης δημοτικής αρχής!

4 σχόλια

  • Εύη
    Εύη Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέτρο πες αλεύρι.Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου σε γυρεύει!!!

  • Πητ
    Πητ Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέτρο καθάρισε πρώτα για το δεματοποιητή-χωματερή που έφτιαξες στο Κρανίδι στις 15 Μάη που είσαι κατηγορούμενος στο Ναύπλιο και μετά ασχολήσου με την Αγ. Τριάδα και το Σμυρνιώτη.
    Υ.Γ. Τις 3100 τόνους σκουπίδια της Τρίπολης τα πήγες στην Κορινθία για πέρασαν οι δεκαπέντε μέρες...

  • ΧΑΔΑ
    ΧΑΔΑ Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 23:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα χαρούμε να την κάνετε! Είναι μια απαράδεκτη κατάσταση, που συμβάλατε όμως κι εσείς καθοριστικά στο να δημιουργηθεί....Θα χαρούμε επίσης να προβείτε σε μυνήσεις και για τον Αγ. Βλάση. Το πλησιέστερο σπίτι-κτηνιατρική εγκατάσταση είναι στα 450-350 περίπου μέτρα αντίστοιχα. Επίσης κι εκεί δεν πρόκειται για βαθιά γούβα με επιχωματώσεις, η εναπόθεση είναι επιφανειακά και μόνο με 2-3 φορτηγά χώμα στην "πλατειούλα". Για το δάσος δε θα ξαναπούμε, ξέρουν όλοι πόσο επικίνδυνα κοντά είναι! Τα είδατε και σεις στην επίσκεψή σας άλλωστε. Και να μη γελιόμαστε, εξαιτίας της κωλυσιεργίας σας για το διαγωνισμό μεταφοράς των αποριμμάτων, είναι ένας ακόμη ΧΑΔΑ, κι όχι σταθμός μεταφόρτωσης φυσικά-αυτό είναι τελικά μόνο το κατ' ευφημισμόν όνομά του! Μακάρι να διαψευστούμε!

  • Νίκος
    Νίκος Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Mάλλον τον εαυτό του θα πρέπει να εννοεί ότι πρέπει να πληρώσει , γιατί λόγω της ανικανότητας του Τατούλη δημιουργήθηκε και η χωματερή στην Αγία Τριάδα και στον Αγιο Βλάση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...