Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΣΑΟΟ: «Ο Δήμαρχος δεσμέυθηκε ότι δεν θα κοπεί ούτε ένα δένδρο στον Άγιο Βλάση»!

ΣΑΟΟ: «Ο Δήμαρχος δεσμέυθηκε ότι δεν θα κοπεί ούτε ένα δένδρο στον Άγιο Βλάση»!
Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης για την δημιουργία αντιπυρικής ζώνης πλάτους 50 μέτρων περιμετρικά του χώρου εναπόθεσης απορριμμάτων στην περιοχή Αγ. Βλάσης, ο Σ.Α.Ο.Ο. ζήτησε επίσημη ενημέρωση από τον Δήμαρχο για το θέμα αυτό καθώς και για την πορεία των έργων προσωρινής διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου.


Όπως αναφέρει, «ο σύλλογός μας επισήμανε στο Δήμαρχο ότι είναι αδιανόητο να κοπούν 1000 περίπου δέντρα στη συγκεκριμένη περιοχή κι ότι αντιτίθεται σε μια τέτοια, περιβαλλοντικά και ηθικά, απαράδεκτη πράξη. Παρόλα αυτά πληροφορήσαμε το Δήμαρχο πως, με δεδομένη τη δέσμευσή του ότι στο συντομότερο δυνατό χρόνο θα κλείσει η χωματερή, είμαστε διατεθειμένοι να συνεισφέρουμε στην εθελοντική πυροφύλαξη του συγκεκριμένου δάσους.

Ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι δεν πρόκειται να κοπεί ούτε ένα δέντρο και ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη πυρκαγιών.

Τονίσαμε στον Δήμαρχο ότι οριστική λύση στο πρόβλημα είναι να προχωρήσει αμέσως η ολοκληρωμένη διαχείριση σε διαδημοτικό επίπεδο, βασισμένη στην διαλογή στην πηγή, την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση. Αυτή είναι η πάγια θέση του συλλόγου μας εκφρασμένη δημόσια πολλές φορές. Άλλωστε, επ΄ αυτού υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι η διαδικασία της προσωρινής διαχείρισης απορριμμάτων στο Μεγαβούνι προχωρά, οι σχετικές πράξεις βρίσκονται υπό διαβούλευση και ότι μετά τις 10/06/2015, οπότε λήγει η προθεσμία της διαβούλευσης, θα εκδοθούν από τις αρμόδιες αρχές οι σχετικές άδειες και θα λειτουργήσει σύντομα η μονάδα.»

6 σχόλια

  • ........τόσο πολύ?
    ........τόσο πολύ? Κυριακή, 17 Μαϊος 2015 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παυλή, ρε πουλάκι μου, πόσο θες να μας τρελάνεις με τις βλακείες σου? Πάλι για πυροπροστασίες λες και βγάζεις και δελτία τύπου. Τι κόλλημα είναι αυτό το δικό σου αδερφάκι μου. Ο χώρος που βρήκες δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, τι να κάνουμε τώρα. Με το ζόρι παντρειά? Ξεκουβάλα.

  • Σ.
    Σ. Κυριακή, 17 Μαϊος 2015 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι καραγκιοζιλίκια είναι ρε αυτά; Θα βγούμε τώρα όλοι στο βουνό να του φυλάμε από πάνω και τη χωματερή του Παυλή; Δεν ντρέπεστε λίγο; έχει πάρει έγκριση νομιμότητας η χωματερή του ναι ή όχι; ΟΧΙ. Όλα τα άλλα που λέμε είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Να πάμε στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ τη ΔΕΥΤΕΡΑ στις 8 το βράδυ να τα πούμε όλα για τα ψέματα τους και να πάμε στη δίκη ΧΤΕΣ! Αλλά να μην ξεχάσουμε να πάμε και μια βόλτα από τον εισαγγελέα!

  • Πλήξη
    Πλήξη Κυριακή, 17 Μαϊος 2015 01:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι έχουμε εδώ? Α, ο κλασσικός ότι να ναι Παυλής, τίποτα καινούριο!

  • Αίσχος
    Αίσχος Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω τι πυροπροστασίες και κουραφέξαλα λένε. Eγώ ξέρω πως με αυτά που μας έκαναν θα είμαστε όλο το καλοκαίρι στο πόδι και δεν πρόκειται να κοιμηθούμε ήσυχοι!! Για ψυχική οδύνη αλήθεια πόσο είναι η αποζημίωση;;;

  • Ξετσίπωτοι
    Ξετσίπωτοι Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Α, μας κάνει και χάρη τώρα;; Μας πουλάει εκδούλευση από πάνω; Δε θα κόψει τελικά τα δέντρα; Να σε κάψω Γιάννη να σ΄ αλείψω λάδι! Τα δέντρα ήξερες τελικά από την αρχή ότι δε θα τα κόψεις και τώρα πας να κάνεις τον καλό! Έτσι τελικά το βλέπω! Άκουσες για τις νομικές κινήσεις και θέλεις να σταματήσουν ε;; Ωραία κόλπα αυτά, προχωρημένα!

  • ΟΟΟ
    ΟΟΟ Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρησιμοποιείς και το ΣΑΟΟ τώρα για να ρίξεις στάχτη στα μάτια του κόσμου και να συμμαζέψεις τα ασυμάζευτα Παυλή? Δε μου κάνει καμία έκπληξη.....Για μια φορά ακόμα ψέματα λες? Ποιο Μεγαβούνι? Τα δέντρα δεν τα κόβεις γιατί εκτός από τις αντιδράσεις όλων των λογικών ανθρώπων, βασικά εφαγες πόρτα από το δασαρχείο! Αυτά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...