Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ασφαλτοστρώθηκαν δύο δρόμοι στην Τρίπολη – Στις εργασίες ο Δημήτρης Παυλής (vd)

Ασφαλτοστρώθηκαν δύο δρόμοι στην Τρίπολη – Στις εργασίες ο Δημήτρης Παυλής (vd)
Τις εργασίες ασφαλτόστρωσεις δρόμων στην Τρίπολη, επίβλεψε από κοντά, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Δήμαρχος, Δημήτρης Παυλής.
Το πρώτο έργο αφορούσε στην περιοχή  των Φιλικών, έξω από το 4ο Νηπιαγωγείο και δεύτερο έργο στην οδό «Πετμεζά» που οδηγεί στην «11ου Συντάγματος».
Ο πολιτικός μηχανικός και εργολάβος του έργου, Αναστάσιος Κεχαγιάς μίλησε για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και είπε: «Ξηλώσαμε τον παλιό δρόμο, έχουμε φτιάξει καινούργια υπόβαση, φτιάξαμε καινούργια κράσπεδα για τα πεζοδρόμια και θα ολοκληρωθεί σήμερα ο δρόμος».
Τον λόγο στην συνέχεια πηρέ ο Δήμαρχος ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε στην περιοχή των Φιλικών, σε μια περιοχή που βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη. Θα απορήσετε πως αυτοί οι άνθρωποι μπορούν και επιβιώνουν.
Βάλαμε ως στόχο να γίνουν κάποια έργα υποδομής μιας και το 4ο Νηπιαγωγείο ολοκληρώνεται σε μια εβδομάδα για να σταματήσει αυτό το αίσχος των κοντέινερ, όπου τα παιδιά μας διαβιούν σε τέτοιες συνθήκες».
Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Θα τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας στους συμπολίτες μας, ό,τι εισφορά σε χρήματα υπάρξει από την ένταξη του σχεδίου πόλης, σε αυτή την περιοχή, όλα τα χρήματα θα έρθουν εδώ. Παρέμβαση χρειάζεται και στον δρόμο μπροστά από το μουσικό σχολείο, προκειμένου τα νέα αυτά σχολικά συγκροτήματα από Σεπτέμβρη να είναι σε πλήρη λειτουργία».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...