Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτη για Παυλή: «Επικαιροποιεί» την κυκλοφοριακή για ρουσφετολογικούς λόγους!

Σμυρνιώτη για Παυλή: «Επικαιροποιεί» την κυκλοφοριακή για ρουσφετολογικούς λόγους!
Με ανάρτησή του, στο διαδίκτυο, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, με αφορμή τις σημερινές ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής, για την επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης, έγραψε:
«Πέρασαν 15 μήνες από την παρουσίαση της πρότασης της Κυκλοφοριακής Μελέτης της Τρίπολης (27-02-2014) και ο κ. Παυλής παρουσία μόνο κάποιων αιρετών της παράταξής του και υπηρεσιακών παραγόντων, ανακοίνωσε νέα "επικαιροποίησή" της, αφήνοντας μάλιστα και υπονοούμενα για δήθεν δικές μας παρεμβάσεις κατά τη σύνταξή της.
Βέβαια "επικαιροποίηση" επιβάλλεται για ρουσφετολογικούς λόγους προς μερίδα ψηφοφόρων του που του επέβαλαν να μην εντάξει το έργο της Ανάπλασης της Πλατείας Αγ. Βασιλείου στο ΕΣΠΑ, έργο για το οποίο είχαμε εγκαίρως υποβάλει πρόταση, ώστε να αντιμετωπιστεί - πως άραγε - το χάος που επικρατεί με τα τριπλοπαρκαρισμένα και τα μονίμως μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα που κάνουν μια από τις ωραιότερες πλατείες της χώρας (στοές, Αγ. Βασίλης κ.λ.π.) να φαντάζει σαν τριτοκοσμικό παζάρι ιδιαίτερα σε σχέση με το υπόλοιπο αναπλασθέν κέντρο της πόλης.
Ελπίζουμε ότι τουλάχιστον η "επικαιροποίηση" δεν θα συνοδευτεί με επιπλέον οικονομικό κόστος.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...