Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκέντρωση ενάντια στα νέα «μνημόνια» στην Τρίπολη (εικόνες – βίντεο)!

Συγκέντρωση ενάντια στα νέα «μνημόνια» στην Τρίπολη (εικόνες – βίντεο)!
Συλλαλητήριο ενάντια στα νέα «μνημόνια», στις νέες αντιλαϊκές συμφωνίες, για να μην παρθούν νέα μέτρα, για να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι έγινε την Πέμπτη, στην Πλατεία Πετρινού, από το ΠΑΜΕ.
«Οι μάσκες πέφτουν! Κανένας να μην παρασυρθεί από τα διλήμματα, τα δήθεν «αδιέξοδα». Η εξαπάτηση και οι εκβιασμοί, συνεχίζονται από το ίδιο σημείο που τα άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση.
Να μη δώσουμε άλλο χρόνο! Η αναμονή είναι χαμένος χρόνος για το λαό και κέρδος για τη συγκυβέρνηση και τη μεγαλοεργοδοσία. Οδηγούμαστε σε μεγαλύτερη φτώχεια και δυστυχία για να σωθούν τα κέρδη των εκμεταλλευτών μας, για να πληρώνονται οι δανειστές.
Ο Γολγοθάς για τους εργαζόμενους θα συνεχιστεί με νέα βάρβαρα μέτρα μείωσης του λαϊκού εισοδήματος και ισοπέδωση των κλαδικών μισθών, με νέα μέτρα στις συντάξεις, στο ασφαλιστικό, στη φορολογία. Αυτά απαιτούν ΕΕ-ΔΝΤ και μεγαλοεργοδοσία και σε αυτή τη συζήτηση έχει μπει ήδη η κυβέρνηση. Δηλαδή στο παζάρι για την επιπλέον κατακρεούργηση όσων δικαιωμάτων έχουν απομείνει, για την παραπέρα καταλήστευση του μόχθου μας!
Αν το νέο «μνημόνιο» βαφτίζεται συμφωνία ή το ανάποδο, έχει μηδαμινή σημασία όταν όλοι οι νόμοι που διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις, τις συλλογικές συμβάσεις, τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, παραμένουν ανέγγιχτοι, βρίσκονται σε ισχύ και συνεχίζουν να τσακίζουν τις ζωές μας.» ανέφεραν τα μέλη του ΠΑΜΕ που ζητούν:
• Aυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Άμεση επαναφορά με νόμο του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ.
• Κάλυψη όλων των απωλειών.
• Αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων εργασίας.
• Κατάργηση των αντεργατικών νόμων.
• Ουσιαστική προστασία όλων των ανέργων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...