Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τον Ιούλιο και με 3 επιχειρήσεις η επανάληψη του διαγωνισμού για τα σκουπίδια της Τρίπολης

Τον Ιούλιο και με 3 επιχειρήσεις η επανάληψη του διαγωνισμού για τα σκουπίδια της Τρίπολης
Απόφαση έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης για τον επαναληπτικό διαγωνισμό με διαδικασία διαπραγμάτευσης με περιορισμένο αριθμό προσκαλούμενων επιχειρήσεων και με δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού, με σφραγισμένες μειοδοτικές προσφορές κατ’ αποκοπή, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά, για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης του Δήμου Τρίπολης για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων».
Δικαιούμενοι συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι οι παρακάτω επιχειρήσεις:
1) RAP GROUP PC
2) ΑΛΚΤΗΡ ΑΚΤΕ
3) ΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Τρίπολης, οδός Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης (1ος όροφος), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού, την 8 η του μηνός Ιουλίου του 2015 ημέρα Τετάρτη, με ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών την 9:30 π.μ. και ώρα λήξης παραλαβής προσφορών την 10:00 π.μ.
Συνολικός Προϋπολογισμός: 253.380,00 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Αντικείμενο της υπηρεσίας: μεταφορά των αστικών στερεών αποβλήτων (Α.Σ.Α.) του Δήμου Τρίπολης από τον ανάδοχο της υπηρεσίας, από προκαθορισμένους χώρους του Δήμου, σε νόμιμους χώρους με ευθύνη του αναδόχου, για τη διαχείρισή τους.
Περαίωση υπηρεσίας: Η διάρκεια εκτέλεσης της υπηρεσίας θα είναι εντός χρονικού διαστήματος δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης ή άλλως έως της εξαντλήσεως του οικονομικού αντικειμένου της υπηρεσίας.

Περισσότερα, διαβάστε ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...