Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν πήγε στο συμβούλιο η παράταξη Σμυρνιώτη – Ζήτησε αναβολή λόγω δημοψηφίσματος

Δεν πήγε στο συμβούλιο η παράταξη Σμυρνιώτη – Ζήτησε αναβολή λόγω δημοψηφίσματος
Με άδεια τα έδρανα της παράταξης Σμυρνιώτη ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Τάσος Κακλαμάνος ανέγνωσε επιστολή της παράταξης του Γιάννη Σμυρνιώτη που ανέφερε ότι: «Την Παρασκευή 16/6/2015 μάς απεστάλη πρόσκληση για σύγκληση δημοτικού συμβουλίου.
Στο μεσοδιάστημα, μεσολάβησαν γεγονότα με κυρίαρχο την προκήρυξη του δημοψηφίσματος που θα κρίνει τη θέση της χώρας στο παγκόσμιο γεωπολιτικό χάρτη. Η τοπική αυτοδιοίκηση μέσω της ΚΕΔΕ και των μεγάλων δήμων ζήτησε απόσυρση δημοψηφίσματος, για τις αρνητικές επιπτώσεις στην κοινωνία και την οικονομία, αλλά και την ενότητα των πολιτών.
Ζώντας καθημερινά τις ουρές στις τράπεζες, το τελευταίο που ενδιαφέρει σήμερα το δημότη μας είναι η ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου. Παρακαλώ, να το αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα».
Στη συνέχεια, ο κ. Κακλαμάνος είπε ότι θεωρεί πως «είναι αντιδημοκρατικό και αντιδεοντολογικό να θέσω σε ψηφοφορία πρόταση του κ. Σμυρνιωτη, σεβόμενος το απόρρητο της ψήφου. Γιατί πρέπει να σεβόμαστε τα πιστεύω του κάθε δημοτικού συμβουλίου που θα αποκαλυφθούν, αν προχωρήσουμε σε ψηφοφορία».
Ενώ, από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, αρκέστηκε να πει: «Χωρίς να παραγνωρίζω την αξία του δημοψηφίσματος, θέλω να δηλώσω ότι επιθυμώ και κάνω αγώνα να είμαι με την Ελλάδα και τους πολίτες της.»
«Δεν υπάρχει συνάδελφος και Έλλην πολίτης που δεν είναι με τους Έλληνες και την Ελλάδα. Δεν διαφωνεί κανείς με την τοποθέτηση του Δημάρχου» είπε ο Νίκος Τσιαμούλος.

2 σχόλια

  • ΓΙΑΝΚΟΣ
    ΓΙΑΝΚΟΣ Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΔΡΑΝΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

  • ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
    ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 00:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΟΛΟΝΑ ΜΕ ΦΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΠΟΥ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΛΕΜΕ ...
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...