Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ναι, Μένουμε Ευρώπη» από πολίτες στην Τρίπολη (vd)

«Ναι, Μένουμε Ευρώπη» από πολίτες στην Τρίπολη (vd)
Συγκέντρωση υποστήριξης της παραμονής της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, στην Πλατεία Πέτρινου.
Με το σύνθημα «Ναι, Μένουμε Ευρώπη», πολίτες της Τρίπολης συγκεντρώθηκαν στην πλατεία, ενώ από τα μεγάφωνα και τον προτζέκτορα, έπαιζαν μηνύματα υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σε διάφορα πηγαδάκια, οι συγκεντρωμένοι συζητούσαν τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και το δημοψήφισμα της Κυριακής.
Δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ και το βίντεο από την συγκέντρωση.
Μ.Σ.

13 σχόλια

  • kitrolemonitsa@yahoo.gr
    kitrolemonitsa@yahoo.gr Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 03:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΠΟΛΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

  • Για να δούμε
    Για να δούμε Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΛΛΑΣ βλέπω το τραβάει ο οργανισμός σου το νταβατζηλίκι....και υπάρχουν κάτι νταβατζήδες που ούτε φαντάζεσαι τι θα σου κάνουν αν τους αφήσεις.....

  • ΕΛΛΑΣ
    ΕΛΛΑΣ Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΟΧΙ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΑ ΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΤΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ.

  • άμα είναι άξιος ο άνθρωπος
    άμα είναι άξιος ο άνθρωπος Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 12:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε μπαγασάκο Τσίπρα, κατάφερες με την απόλυτη ανικανότητά σου (για άλλο σχέδιο δεν ξέρω, θα φανεί σύντομα, και τότε αγορίνα πάρε ελικόπτερο..ή μάλλον υπερηχητικό τζέτ για να σωθείς) να διχάσεις το λαό, και σε λίγο έτσι όπως το πας θα δημιουργήσεις και το απόλυτο χάος!

  • Αρκετά....χαβώσαμε......
    Αρκετά....χαβώσαμε...... Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Τσιπραλέξ.......χαλλλάρωσης έχεις πάρει εσύ και είσαι σε νιρβάνα αδερφάκι??? Άσε, ευχαριστούμε, εμείς δε θα πάρουμε άλλο!

  • Αυτός ο Ένας
    Αυτός ο Ένας Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 03:26 Σύνδεσμος σχολίου

    @Μα τόσο πολύ? παραληρηματικό επεισόδιο ξερό έπαθες μάγκα μου...Πάρε κανα Τσιπραλεξ να στανιάρεις...

  • J
    J Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΙΛΑΡΑΚΙ @Από λόγια άλλο τίποτα...... ΕΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΦΑΕ ΜΙΑ ΦΑΣΟΥΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΑ .

  • Panos
    Panos Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 17:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΟΥΝΚΕΡ!!

  • ουστ λαμόγια
    ουστ λαμόγια Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ’Εις Έλληνας; Τι προσκυνάς; Σηκώσου Επάνω!
    Εμείς και στους Θεούς Ορθοί μιλούμε.’’
    ~Θεόδωρος Κολοκοτρώνης~

  • Μα τόσο πολύ?
    Μα τόσο πολύ? Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ένας, καλά, που το κατάλαβες πως είσαι μόνο ένας....που λες τέτοιες @@@@@@!! Αν ήξερες τι σημαίνει αυτή τη στιγμή στην κατάστασή μας η δραχμή θα έκλαιγες μαύρο δάκρυ αντί να λες ανώδυνες κουταμάρες που σου τις λένε εκεί που πας κι "ενημερώνεσαι" για δραχμές!!!! Δεν πειράζει, θα είσαι...ισότιμος με αυτούς που ήρθαν ήδη, να σου πουλήσουν νταβατζηλίκι και προστασία την ημέρα ΑΚΡΙΒΩΣ που χρεοκόπησες, ενώ πριν δεν είχαν χρήματα για βοήθεια στην Ελλάδα, και σου είπαν ότι θα σε βοηθήσουν, αρκεί να είσαι πρόθυμος να ιδιωτικοποιήσεις σιδηρόδρομο, λιμάνι Θεσσαλονίκης, και άλλα πολλά που δε στα είπαν. Αλλά δε χρειάζεται να στα πουν, και μόνο με αυτά τα δύο καταλαβαίνεις τι γίνεται. Η πολυπόθητη έξοδος στη Μεσόγειο, που είναι και η τελευταία τους σωτηρία τελικά...η κάθοδος της Ρώσικης Αρκούδας που λένε οι Χρυσαυγίτες, (που τους πληρώνει ο Πούτιν καλά για να τα πούν) που θα προστατέψει την Ελλάδα από τους Τούρκους και θα πάρουμε και την Πόλη. Όχι εμείς, θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι........και άλλες πολλές βλακείες που βαριέμαι να αναπαράγω! Εν ολίγοις, ήρθαν Ρώσοι, και Τούρκοι από την άλλη (ειρωνία) να αγοράσουν την χώρα σου, και στην τραγική σου κατάσταση, να την αγοράσουν όσο όσο! Πήγαινε με αυτούς λοιπόν, θα φας καλά, να είσαι σίγουρος. Με τους Τούρκους γιουσουφάκι και ξεφτιλισμένος! Με τον Πούτιν αρχιπαρίας. Από τη μια θα σε έχει αυτός στο ένα πόδι, και από την άλλη όλοι οι γείτονές σου θα σε βλέπουν εχθρικά. Τι μας νοιάζει θα μου πεις, έχουμε ήδη ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ να μας κοιτάζουν όλοι με μισό μάτι! Άσε μας από δω, που έχεις την πολυτέλεια και γελάς (προς το παρόν εκ του ασφαλούς) και ονειρεύεσαι δραχμές και απομόνωση από την Ευρώπη που τόσα χρόνια σε αυτή βασιζόσουν, και τώρα που τελείωσε το χρήμα (που το τελείωσες και το ξεκοκάλισες εσύ) και ήρθε η ώρα να ζήσεις σύμφωνα με τις δυνατότητές σου, το παίζεις και επαναστάτης, ΥΠΟΚΡΙΤΗ νεοέλληνα!

  • Ένας
    Ένας Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρίας θα γίνεις με την δραχμή; Τώρα είσαι ισότιμο μέλος; Γελάω...

  • Από λόγια άλλο τίποτα......
    Από λόγια άλλο τίποτα...... Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 02:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέρεις τι λένε ε? Πρόσεχε τι εύχεσαι...κάτσε να έρθει η αποφράδα ώρα να χρεοκοπήσουν οι τράπεζες και να γίνεις ο παρίας με τη δραχμή (την οποία αν μπορείς καν να τη διανοείσαι, αυτοί που σε....ενημέρωσαν, δε σου είπαν την αλήθεια.....για μια ακόμη φορά!!).... και θα σε δω. Αλλά εύχομαι να μη σε δω, γιατί τότε θα δω κι εμένα, και δεν το θέλω πίστεψέ με, καθόλου.

  • J
    J Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΕΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝOΙΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...