Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κακλαμάνος: «Οι συγκοινωνιολόγοι λένε ότι δεν έπρεπε να έχει γίνει πεζόδρομος η Δεληγιάννη»! (vd)

Κακλαμάνος: «Οι συγκοινωνιολόγοι λένε ότι δεν έπρεπε να έχει γίνει πεζόδρομος η Δεληγιάννη»! (vd)
Για το ενδεχόμενο η οδός «Δεληγιάννη» να λειτουργήσει ως δρόμος ήπιας κυκλοφορίας μίλησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Αναστάσιος Κακλαμάνος, στην καθιερωμένη πλέον συνέντευξη τύπου, που δίνει μετά από κάθε συνεδρίαση.
Σύμφωνα με τον κ. Κακλαμάνο, «επί δημαρχίας Κωνσταντόπουλου, οπότε έγινε η πεζοδρόμηση της οδού «Δεληγιάννη», οι συγκοινωνιολόγοι είχαν διαφορετική άποψη, έλεγαν ότι είναι ο δρόμος αυτός είναι ένας δρόμος αποφόρτισης της κυκλοφορίας. Λένε οι συγκοινωνιολόγοι ότι δεν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο.».
«Υπάρχει ένα αλαλούμ στο κυκλοφοριακό και χρειαζόμαστε μια κυκλοφοριακή μελέτη» τόνισε μετά και έκανε γνωστό ότι «το μελετητικό γραφείο του κ. Ηλιόπουλου, το οποίο έχει αναλάβει τη μελέτη, θα μάς παρουσιάσει μια επιστημονική μελέτη που θα δίνει διέξοδο. Μια επιστημονική μελέτη που θα δίνει λύσεις σε όλα τα κυκλοφοριακά προβλήματα».
«Κάποιοι πολίτες ενδεχομένως να επωφεληθούν και κάποιοι θα βλαφτούν, έτσι είναι οι μελέτες, πρέπει να βάζουν τάξη, έστω κι αν υπάρχει πολιτικό κόστος», είπε κλείνοντας.
Μ.Σ.

2 σχόλια

  • Ααααααα καλάαααα
    Ααααααα καλάαααα Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Το 'καψαν εντελώς αυτοί!! Αν γίνει η Δεληγιάννη δρόμος ήπιας κυκλοφορίας, θα μιλάμε για 3 πεζόδρομους, το μεγάλο και τους 2 πιο μικρούς πριν την πεζοδρόμηση της ιβ-κεννεντυ, που θέλετε τώρα μετά από τόσα χρόνια να.....ξαναβάλετε στην κυκλοφορία επειδή είστε ανίκανοι να λύσετε άλλα προβλήματα. Και τ αυτοκίνητα εννοείται θα διασχίζουν και τις ιβ-κέννεντυ!!!Δηλαδή μιλάμε πρακτικά για κατάργηση της ιδέας της πεζοδρόμησης του ιστορικού κέντρου! Ρε αν το κάνετε αυτό θα δημιουργηθεί χάος! Μια απαράδεκτη κατάσταση! Θα αρχίσουν ρε γίδια τα αυτοκίνητα μετά να περνάνε από όπου τους κατέβει! Ήδη στη ιβ αργά το βράδυ κάτι τσουτσέκια έκαναν την εμφάνισή τους! Και οι πεζόδρομοι σαν έργο....(υλοποίησης) Σμυρνιώτη δηλαδή θα πρέπει να καταργηθούν επειδή εσείς είστε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ? Πάρτε το χαμπάρι ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΉΘΗΚΕ! Μη μας λέτε τι θα μπορούσε να είχε γίνει με τη Δεληγιάννη 20 χρόνια πριν! Όχι άλλο κάρβουνο!!!!!!!! T-E-Λ-Ο-Σ! Δε θα περάσει αυτό, βγάλτε το απ' το μυαλό σας πριν γελοιοποιηθείτε ακόμα περισσότερο!!

  • Τσαπρρρρρρρρρρρρ
    Τσαπρρρρρρρρρρρρ Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ τότε που έγινε η Δεληγιάννη πεζόδρομος, κακώς όπως λέτε, ήταν και αλλιώς τα πράγματα! Εκεί θα μπορούσε να...αποφορτίζει την κυκλοφορία, πράγματι!!! ΤΩΡΑ έχει πεζοδρομηθεί όλο το κέντρο! Ποια.........κυκλοφορία θα αποφορτίζει η Δεληγιάννη το φελέκι σας μέσα????????????????????/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...