Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολιτιστική Πρωτεύουσα: 130.000 € δίνει ο Δήμος Τρίπολης για Καλλιτεχνικό Διευθυντή και Σύμβουλο Επικοινωνίας!

Πολιτιστική Πρωτεύουσα: 130.000 € δίνει ο Δήμος Τρίπολης για Καλλιτεχνικό Διευθυντή και Σύμβουλο Επικοινωνίας!
Δύο αποφάσεις της ΚΕΔΗΤ για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα αφορούν ποσά κοντά στις 130.000 ευρώ, με τα οποία θα πληρωθούν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και ο Σύμβουλος επικοινωνίας! Αξίζει να σημειωθεί ότι και στους δύο διαγωνισμούς, έγινε μόνο μία οικονομική προσφορά!


Συγκεκριμένα, απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΗΤ ενέκρινε το πρακτικό αξιολόγησης της μοναδικής οικονομικής προσφοράς που έγινε για το διαγωνισμό που αφορά τις υπηρεσίες Σύμβουλου Επικοινωνίας για την διεκδίκηση του τίτλου Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021 της Τρίπολης.

Η μοναδική προσφορά έγινε από την εταιρεία «ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕ∆ΙΑΣΜΟΥ – ΠΑΡΟΧΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΕ (STRATEGY & COMMUNICATION ADVISORS)», με ποσό 58.604,00 € (πενήντα οκτώ χιλιάδες εξακόσια τέσσερα ευρώ) µη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%, ήτοι έκπτωση 2%. Ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε στην εταιρεία, με κατά πλειοψηφία απόφαση, αφού «παρών» ψήφισε ο Κώστας Ταλούμης (από την παράταξη Σμυρνιώτη). Απόντες ήταν οι Μπρακουμάτσου, Ρέκκας και Παπαγεωργίου.

Άλλη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΗΤ αφορούσε την επιλογή Καλλιτεχνικού διευθυντή για τη διεκδίκηση του τίτλου Π.Π.Ε. για το έτος 2021 της ̟ Τρίπολης. Η µοναδική προσφορά που κατατέθηκε ήταν του κ Μανωλόπουλου Νικόλαου του Θεοδώρου η οποία είναι 70.000,00€ (εβδοµήντα χιλιάδες ευρώ) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%. Ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε στον Νικόλαο Μανωλόπουλο.

Παρακάτω, «κατεβάστε» τα σχετικά αρχεία.

1 σχόλιο

  • Τριπολιτσιώτης (σκ...)
    Τριπολιτσιώτης (σκ...) Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Την ίδια στιγμή που η γείτονα πόλη του γλυψίματος και της απίστευτης ευνοιοκρατίας (κατά τη διάρκεια του ύπνου της εξουσίας και του τύπου της Τρίπολης) συνάπτει στρατηγικές συνεργασίες (του κ... βέβαια αλλά τις συνάπτει).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...