Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοπρασία για την εκμίσθωση χώρου (Βαγονιού Τραίνου) στο πάρκο της παιδικής χαράς

Δημοπρασία για την εκμίσθωση χώρου (Βαγονιού Τραίνου) στο πάρκο της παιδικής χαράς
Η οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης καθόρισε τους όρους δημοπράτησης, για την εκμίσθωση χώρου Βαγονιού Τραίνου στο πάρκο της παιδικής χαράς στην Πλατεία Άρεως.

Το μίσθιο είναι μία έκταση εμβαδού 105,00 τ.μ., η οποία περιλαμβάνει το χώρο που βρίσκεται το βαγόνι και το χώρο έμπροσθεν της μηχανής και του βαγονιού του τραίνου και η οποία βρίσκεται μέσα στο πάρκο της παιδικής χαράς που περικλείεται από τις οδούς, Εθνικής Αντιστάσεως, Β. Οικονομίδου, Τάσσου Σεχιώτη και Παπαρηγοπούλου, (έναντι Πλατείας Άρεως) στη Δ.Κ. Τρίπολης, στην οποία έχει τοποθετηθεί ένα βαγόνι τραίνου και θα χρησιμεύσει ως

επαγγελματική στέγη κατηγορίας υγειονομικού ενδιαφέροντος (κυλικείο, καφέ κλπ).

Η μίσθωση αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και θα είναι διάρκειας δύο ετών (2). Τα στοιχεία του συμφωνητικού μίσθωσης, υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Υπουργείο Οικονομικών, εντός 30 ημερών από την υπογραφή του.

Ελάχιστος όρος προσφοράς για τη μίσθωση του αναφερομένου χώρου, ορίζονται τα πεντακόσια πενήντα ΕΥΡΩ (550,00 €) μηνιαίως. H διαφορά, μεταξύ των προσφερόμενων ποσών κατά την ώρα της δημοπρασίας, δεν μπορεί να είναι μικρότερη των τριάντα ΕΥΡΩ (30,00 €).

Το μίσθωμα που θα επιτευχθεί στη δημοπρασία θα ισχύει για δύο (2) έτη. Σε περίπτωση παράτασης της μίσθωσης, το μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται ετησίως κατά ποσοστό 4% επί του εκάστοτε καταβαλλόμενου. Σε περίπτωση που η μεταβολή του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του μήνα Νοεμβρίου που προηγείται από τον μήνα αναπροσαρμογής, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγουμένου έτους (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή), όπως αυτή υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), είναι μεγαλύτερη του 5%, τότε η αναπροσαρμογή του μισθώματος θα γίνεται κατά το ποσοστό αυτής της μεταβολής.

Περισσότερα, διαβάστε ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...