Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτό θα γίνεται κάθε Παρασκευή; Χαμός σε όλες τις τράπεζες της Τρίπολης (εικόνες)!

Αυτό θα γίνεται κάθε Παρασκευή; Χαμός σε όλες τις τράπεζες της Τρίπολης (εικόνες)!
Σήμερα, είναι η μέρα που όλοι μπορούν να «σηκώσουν» μαζεμένα 300 ευρώ, εφόσον δεν έκαναν καμία ανάληψη όλη την εβδομάδα.
Όσοι έχουν κάρτα ανάληψης, στήνονται στα ΑΤΜ’s. Όσοι δεν έχουν όμως πρέπει να μπουν μέσα στις τράπεζες και να πάρουν χρήματα από τα γκισέ.
Από πολύ νωρίς το πρωί της Παρασκευής λοιπόν επικρατεί ο κακός χαμός σε όλα τα τραπεζικά καταστήματα της Τρίπολης, αφού συνταξιούχοι και άνεργοι, χωρίς κάρτες ανάληψης, έχουν δημιουργήσει τεράστιες ουρές και περιμένουν μέσα στη ζέση για τα 300 ευρώ.
Το ζήτημα είναι αν όλο αυτό το «σύστημα» έχει νόημα, αφού κάθε Παρασκευή θα δημιουργείται αυτός ο πανικός στις τράπεζες, από κόσμο που θα θέλει να «σηκώσει» μαζεμένα χρήματα από το λογαριασμό του..
 
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
 
Προθεσμία μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έχουν οι καταθέτες για να «σηκώσουν», από τα AΤΜ's ή από τα τραπεζικά γκισέ, το ποσό των 300 ευρώ που δικαιούνται!
Από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης λοιπόνμέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, εάν τις προηγούμενες πέντε ήμερες δεν «σηκώσατε» χρήματα, μπορείτε να πάτε να βγάλετε μαζεμένα 300 ευρώ, ανά τράπεζα και ανά κάρτα δικαιούχου, σύμφωνα με το newmoney.gr. Εάν όμως κάποια ή κάποιες μέρες κάνατε αναλήψεις έως 60 ευρώ ημερησίως, τότε μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, δικαιούστε να «σηκώσετε» μόνον το υπόλοιπο ποσόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και μετά το «κοντέρ» των τραπεζών μηδενίζει και αρχίζει να «μετράει» η νέα εβδομάδα.

Μετά τις 12.01 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, οι καταθέτες δικαιούνται αναλήψεις 60 ευρώ ημερησίως. Εάν κάποια ημέρα δεν σηκώσουν τα 60 ευρώ το δικαίωμα «μεταφέρεται». Δηλαδή μπορούν να σηκώσουν τα διπλά την επόμενη ημέρα (120 ευρώ) κ.κο.Την Παρασκευή 01 Αυγούστου θα μπορούν να «σηκώσουν», συνολικά, 420 ευρώ, εάν δεν έκαναν καμία ανάληψη τις προηγούμενες ημέρες. Εάν έκαναν κάποια ανάληψη, τότε δικαιούνται να πάρουν τα υπόλοιπα.kkl

2 σχόλια

  • Μπλέξαμε!
    Μπλέξαμε! Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ είναι το θέμα! Δεν έχουμε δει ΤΙΠΟΤΑ ακόμη! Μας περιμένουν μεγάλες περιπέτειες με δαύτους, να το θυμάστε!

  • νικος
    νικος Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ψηφιστε παλι συριζα !!
    πρωτη φορα αριστερα και δεν εχετε δει τιποτα ακομη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...