Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για «επικίνδυνα παιχνίδια» με το πανηγύρι της Τεγέας κατηγορεί ο Τσιαμούλος τη Δημοτική Αρχή

Για «επικίνδυνα παιχνίδια» με το πανηγύρι της Τεγέας κατηγορεί ο Τσιαμούλος τη Δημοτική Αρχή
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ. Σ. στις 05/08/2015 που αφορούσε και τον Κανονισμό Λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης Παλαιάς Επισκοπής Τεγέας –Δήμου Τρίπολης, ο επικεφαλής της παράταξης “ Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα “ τοποθετήθηκε σχετικά:


1) Με τη συνέχιση της προχειρότητας των αρμοδίων όσο αφορά τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης που απαριθμεί 137 χρόνια ιστορίας. Η σημερινή Δημοτική αρχή ΄΄κατόρθωσε’’ να ΄΄ επιβάλει΄΄ μια κανονιστική την τελευταία στιγμή αψηφώντας τόσους και τόσους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης και που στην ουσία αιφνιδιάστηκαν από τα σχέδια του Δήμου Τρίπολης μένοντας απροετοίμαστοι. Δυστυχώς η επιχειρηματικότητα έχει να αντιμετωπίσει πέρα από τα νέα σκληρά μέτρα του Υπουργείου Οικονομικών και τα επικίνδυνα “παιχνίδια” της Δημοτικής Αρχής.

2) Με τα προηγούμενα χρόνια όπου η εμποροπανήγυρη άνηκε στο πρώην Δήμο Τεγέας θέτοντας το κρίσιμο ερώτημα «Που πήγαν τα λεφτά από το πρώην Δήμο Τεγέας και ποια η διαχείρισή τους? ». Επίσης πολλά ερωτηματικά προκαλεί η στάση της παρούσας Δημοτικής αρχής στο ζήτημα αυτό, πράγμα που αποδεικνύει για άλλη μια φόρα αν όχι την ¨ ύποπτη’’ σιωπή της, τουλάχιστον την άγνοια της.

3) Με τη διάθεση του να δει τη σημερινή Δημοτική αρχή να εξαντλεί και να εφαρμόζει την αυστηρότητα της στα πλαίσια της κανονιστικής που ψηφίστηκε ενώ εξέφρασε και την πρόταση του για το ξεκίνημα μιας επιτέλους σοβαρής διαβούλευσης με όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να υπάρξει μια νέα και δικαιότερη κανονιστική.

Με την ελπίδα της επιτυχίας της φετινής εμποροπανήγυρης, η παράταξη ΄΄ Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα¨ δηλώνει παρούσα σε οποιαδήποτε έγκαιρη συζήτηση για την βελτίωση και τη διατήρηση αυτού του ιστορικού θεσμού.

ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...