Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολάκου: «Κανένας δεν θα μπορέσει να σταματήσει το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων» (vd)

Νικολάκου: «Κανένας δεν θα μπορέσει να σταματήσει το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων» (vd)
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφαση του Δ’ Θερινού Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναβολής της οριστικής απόφασης για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 
«Κασσάνδρες» χαρακτήρισε όλους εκείνους που έσπευσαν και θα σπεύσουν να πουν πως το έργο δε θα γίνει. Το έργο θα γίνει ,ένα έργο σημαία που αποδεικνύει ότι η Ελλάδα της κρίσης μπορεί να γίνει Ελλάδα δημιουργίας και επίσης ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στηριζόμενοι στις δίκες μας δυνάμεις με όπλο μας την σκληρή δουλειά τόνισε.
Ένα έργο όπως είπε που έχει ανακοινωθεί από την σημερινή κυβέρνηση στα 14 πιο σημαντικά έργα της χώρας και έχει εξασφαλίσει 65 εκατομμύρια ευρώ κοινοτικούς πόρους χρήματα που ανήκουν στους πολίτες.
«Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω σε αυτό το έργο» είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμα και με το νέο εθνικό σχεδιασμό πρόσθεσε δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα μιας και οι προβλέψεις του έργου της Περιφέρειας σε σχέση με τα περιβάλλον είναι ακόμα σε υψηλότερα στάνταρ.
Στην συνέχεια τόνισε πως η περιφερειακή αρχή σέβεται τόσο τις αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου όσο και τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και διευκρίνισε πως με την αναβολή ζητήθηκαν απλά κάποιες διευκρινίσεις, οι οποίες ήδη ετοιμάζονται και θα σταλούν στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει δικαιωθεί όσο αναφορά το συγκεκριμένο έργο, συνεχίζουμε να το πιστεύουμε, ξέρουμε την απολυτή διαφάνεια του διαγωνισμού και κανένας δεν θα μπορέσει να το σταματήσει» συμπλήρωσε.
Εάν συνδυάσουμε αυτό το έργο με αυτό της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ μια περιφέρεια που ήταν το αρνητικό πρότυπο θα είναι πολύ καλύτερη τα επόμενα χρονιά είπε κλείνοντας.
Μ.Σ.

1 σχόλιο

  • Πινόκιο
    Πινόκιο Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντίνα άστο καλύτερα. Δεν πείθεις. Φάγατε πόρτα από το Ελεγκτικό Συνέδριο μέχρι να συζητηθούν οι προσφυγές των κατοίκων στο ΣτΕ. Δηλαδή 2-3 χρόνια. Εν τω μεταξύ η Πελοπόννησος βρωμάει...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...