Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσούκας για τα οικονομικά της ΚΕΔΗΤ: «Όλα έγιναν νόμιμα. Δεν παραιτούμαι» (vd)

Τσούκας για τα οικονομικά της ΚΕΔΗΤ: «Όλα έγιναν νόμιμα. Δεν παραιτούμαι» (vd)
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, Τάσος Τσούκας, μίλησε για όλους και για όλα. Ένα από αυτά, αφορούσε τα οικονομικά της Δημοτικής Επιχείρησης, για τα οποία τόσος λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα …
«Επειδή βάλλομαι τον τελευταίο καιρό πολύ έντονα, από πολλούς και επειδή θίγεται η προσωπικότητά μου, λόγω της συκοφαντικής δυσφήμισης που δέχομαι, δίνω στη δημοσιότητα στοιχεία από τραπεζικές συναλλαγές και αναλήψεις που έγιναν από τους λογαριασμούς της ΚΕΔΗΤ» είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, τόνισε: «Υπάρχει έγγραφο το οποίο δηλώνει ότι μπορεί να γίνονται αναλήψεις με μετρητά, είτε με επιταγή, για την πληρωμή προμηθευτών, βάσει των αρμοδιοτήτων μου, και αυτό και έκανα. Ό,τι έπραξα, το έπραξα, νόμιμα. Αυτά τα έγγραφα καθώς και όλα τα στοιχεία έχουν δοθεί στην διάθεση του ορκωτού λογιστή που έχει αναλάβει την υπόθεση.
Θέλω να αποκατασταθεί το όνομά μου και ότι είμαι διαφανής. Οι διαδικασίες όλες έχουν τηρηθεί». 
Κλείνοντας ανάφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Δεν θα παραιτηθώ. Είμαι σε αυτή την θέση από τον Δήμαρχο και από τον κόσμο που με τίμησε και με ψήφισε». 
Σε ερώτηση για τα αποτελέσματα της έρευνας των ορκωτών λογιστών και για το ποτέ θα έχουμε τα πρώτα στοιχεία είπε: «Όσοι ενδιαφέρονται να μην αγχώνονται καθώς οι διαδικασίες κυλούν όπως πρέπει, άλλωστε ο ορκωτός λογιστής πρώτα θα κάνει έλεγχο στην τωρινή αλλά μετά θα εξετάσει και τα οικονομικά της προηγούμενης. Η εκτίμηση του για τα αποτελέσματα είναι πως θα βγουν σε μια εβδομάδα περίπου. Οι προηγούμενοι όπως έχω πει και στο παρελθόν θα δουν τα στοιχεία και θα πηδούν από τα παράθυρα».
Όσον αφορά για τις κατηγορίες της κυρίας Εικοσιδέκα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο κατά το οποίο και απουσίαζε ο ίδιος είπε: «Αφού έχει τα στοιχεία γιατί δεν τα φέρνει, γιατί δεν λέει σε ποιους, πού και τι; Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, εγώ θα προβώ σε μηνύσεις για όλα όσα έχουν ακουστεί για εμένα».
11882306 10207326469817865 3509398834441512494 o

8 σχόλια

  • Θανιώτης
    Θανιώτης Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Γατούλα θα μιλήσουν καμιά φορά οι ορκωτοί ή σας βγήκαν ... μουγγοί. Όσο για σένα ελπίζω να είσαι λαλίστατη και στον Εισαγγελέα...

  • Γατακια
    Γατακια Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ορκωτοί μόλις ανοίξουν τα στόματα τους ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΟΣ και το παρεάκι θα πηδάει απο τα παράθυρα και τους φεγγίτες. Και το καλύτερο... θα ειναι στην ανάκληση.

  • ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ
    ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    OΥ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΣΕΡΓΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφου ειναι διάφανος ο Άνθρωπος γιατι τον στενοχωρείται?? Πλέξ γκλας οπως λένε οι Σύμβουλοί του.... Τι να πει κανεις??? Η φαντασία σταματάει ΕΔΩ

  • Τζιμ!
    Τζιμ! Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν θελει και πολυ μυαλο μιστερ ανωνυμε!πρεπει να υπαρχει καποιο φυσικο προσωπο στην επιχειρηση!ητοι σημαινει οτι το φυσικο προσωπο της επιχειρησης ειναι ο Τσουκας!εαν ηταν μονο με το ονομα της ΚΕΔΗΤ τοτε θα εκοβαν ολοι ανεξελεγκτα επιταγες για πληρωμες!Ποιος ειναι ο προεδρος? Ο Τσουκας!Ποιος ειναι ο δικαιουχος(δηλαδη ποιος ειναι ο προεδρος και κανει κουμαντο?) Ο Τσουκας παλι! και ετσι πρεπει να ειναι το σωστο ξαναλεω γιατι μονο η υπογραφη του Τσουκα ειναι στο συστημα της Τραπεζας(ή του εκαστοτε προεδρου που αναλαμβανει καθηκοντα) γιατι ειναι μια δικλειδα ασφαλειας της τραπεζας με τον πελατη της οπως και επισης δικλειδα ασφαλειας γενικα για να μην γινονται αναληψεις απο τον καθε τυχαρπαστο!φανταστειτε μια ιδιωτικη επιχειρηση!ποιος μπορει να κοψει επιταγη???το αφεντικο ή με εντολη του αφεντικου!δεν τις βαζει τις υπογραφες ο λογιστης της επιχειρησης αλλα το ιδιο το αφεντικο!αρα ποιος ειναι ο προεδρος της ΚΕΔΗΤ????εχει ταμειο η ΚΕΔΗΤ?στην τραπεζα ειναι ολα!!!!πρωτον γιατι δεν ειναι μπακαλικο και δευτερον δεν εχει καθημερινες εισπραξεις!!!!και ααααν υπαρχει θα δεις κατι ψιλα μεσα για τις καθημερινες αναγκες του γραφειου πχ.για μετακινησεις προσωπικου,πετρελαια και βενζινες και λοιπα!!!!!γιατι σε αυτον τον κοσμο δεν πληρωνοντε ολοι με επιταγες!!!!υπαρχουν και καθημερινες αναγκες !!!!οταν λοιπον λεει η επιταγη εμου του ιδιου λοιπον και βαζει υπογραφη ειναι γιατι εχει κοπει η εντολη πληρωμης στο ονομα του φυσικου προσωπου!!!!εαν δεν υπαρχει φυσικο προσωπο και ειναι στο ονομα της ΚΕΔΗΤ(γιατι ειναι απροσωπη) τοτε σαν φυσικο προσωπο μπαινει αυτοματως ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ!!!!!αρα το εμου του ιδιου συνεπαγεται πρωτον για διευκολυνση οπως και επισης για καθημερινα εξοδα επιχειρησης(π.χ.αυτοκινητα του Δημου) !!!!!Αρα μην λετε αρλουμπες!!!!δεν σας τιμα!!!!και αν ειστε ανηξεροι να πειτε οτι δεν ξερετε!!!δεν προκειται να σας πουν κατι κακο!ρωτηστε για να μαθετε!!!!!!αφου δεν εχεις ασχολειθει ρε χριστιανε με επιταγες τι το κανεις το σχολιο???τι προσπαθεις να δειξεις???το καλυτερο συστημα πληρωμης ειναι το συστημα e-banking!!!!!αλλα και παλι χρειαζεσαι ΡΕΥΣΤΟ!!!!!!!γιατι το παιζετε χαζοι ορισμενοι???εχετε την εντυπωση οτι οι προηγουμενοι και οι πιο προηγουμενοι εκαναν κατι καλο???δεν σου λεω οτι και αυτοι ειναι καλοι,ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ!!!!ακομα και το ολοκληρο μακριναρι που εγραψα θα το περασεις στο ντουκου γιατι θελεις να υπερισχυσει η γνωμη σου και η αποψη σου και η βλακεια σου!γιατι δεν εκανες το σχολιο για να μαθεις αλλα για να πεταξεις τζουφιες!!!!!!!ακους εκει μπερδεμενα πραγματα???ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΤΕ!

  • ανωνυμος
    ανωνυμος Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    το έγγραφο ορίζει ότι πληρωμή σε ενδιαφερόμενο μπορεί να γίνεται με μετρητά, δηλ .από το ταμείο της επιχείρησης. Η έκδοση επιταγής στο όνομα εμού του ιδίου του δικαιούχου τι εννοεί;;;;; Προφανώς η πληρωμή γίνεται και με έκδοση επιταγής στο όνομα του δικαιούχου και όχι εμού του ιδίου. Τώρα να εκδίδεις επιταγή στο όνομα εμού του ιδίου για ανάληψη μετρητών για να μπουν στο ταμείο και στη συνέχεια να γίνει πληρωμή με μετρητά τι εξυπηρετεί;;;; Μπερδεμένα πράγματα.

  • προεδρος
    προεδρος Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα ησυχάσαμε αφού θα ασχοληθεί ο Τσούκας μετά από 12 μήνες που είναι πρόεδρος είναι φοβερή εξέλιξη!!!!

  • Ιωάννα
    Ιωάννα Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 18:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί δεν δείχνεις τις κινήσεις του λογαριασμού τόσο καιρό για να αποδείξεις ότι είσαι καθαρός.Τι προσπαθείτε τόσο καιρό να μαγειρέψετε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...