Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θα μισθωθεί οικόπεδο για να παρκάρουν τα τουριστικά λεωφορεία στην Τρίπολη!

Θα μισθωθεί οικόπεδο για να παρκάρουν τα τουριστικά λεωφορεία στην Τρίπολη!
Ένα από τα μόνιμα προβλήματα που υπάρχουν στην Τρίπολη, έχει να κάνει με την έλλειψη χώρου στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων που σταματούν στην πόλη.
Το γεγονός ότι οι επισκέπτες της Τρίπολης και κυρίως οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων, αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα για την εξεύρεση χώρου στάθμευσης αποτέλεσε αφορμή για να συζητηθεί το ζήτημα αυτό στη Δημοτική Κοινότητα.
Στη Δημοτική Κοινότητα αποφάσισαν ομόφωνα ότι συμφωνούν με την εισήγηση της Δ/νσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Τρίπολης, για τη μίσθωση χώρου στην πόλη της Τρίπολης, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων, σε περιοχή που να είναι κατάλληλη για την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού.
Θα προχωρήσει λοιπόν το επόμενο διάστημα η μίσθωση ενός οικοπέδου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη στάθμευση τουριστικών λεωφορείων. Έτσι, θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες διερεύνησης και εντοπισμού χώρου, εντός της πόλης της Τρίπολης, που να πληροί τις προϋποθέσεις, για μίσθωση και δημιουργία χώρου στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...