Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

90% Επιτυχία στο ΚΕΚ Ανάπτυξη & Εξέλιξη στις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος Security

90% Επιτυχία στο ΚΕΚ Ανάπτυξη & Εξέλιξη στις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος Security
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης - της 2ης Περιόδου 2015 - των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας». 


Τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης μπορούν να αναζητηθούν στον παρακάτω ιστότοπο  του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.: http://www.eoppep.gr/index.php/el/securityexams/examsresults.

Οι επιτυχόντες στις Εξετάσεις μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, μέσω ταχυδρομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34 Ν. ΙΩΝΙΑ ή μέσω FAX στο 210 2709142, προκειμένου να τους χορηγηθεί «Βεβαίωση Επάρκειας».

To ΚΕΚ ‘Ανάπτυξη & Εξέλιξη’ παρέχει εξειδικευμένα σεμινάρια προσωπικού ασφαλείας (διάρκειας 105 ωρών), η παρακολούθηση των οποίων είναι υποχρεωτική για όσους επιθυμούν να εργαστούν ή εργάζονται ήδη ως προσωπικό ασφαλείας (Security) προκειμένου να εκδώσουν ή να ανανεώσουν την άδεια εργασίας τους. Τα σεμινάρια αυτά οδηγούν σε πιστοποίηση και άδεια προσωπικού ασφαλείας (Άδεια Security) σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΚΕΜΕΑ .

Κάθε εβδομάδα υλοποιούνται νέα τμήματα εκπαίδευσης, όπου οι υποψήφιοι απαιτείται μόνο να διαθέτουν Η/Υ με οπτικοακουστικό εξοπλισμό και σύνδεση στο διαδίκτυο, στο σπίτι τους ή στους χώρους που επιθυμούν.

Μπορείτε να  δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας του ΚΕΜΕΑ από εδώ:

http://www.anaptixi-exelixi.gr/security

ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 09:00-21:00.

• ΑΣΤΡΟΣ, ΤΗΛ-ΦΑΞ: 27550 24094 – 6975803004
• ΤΡΙΠΟΛΗ, ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 127 –  ΤΗΛ-ΦΑΞ: 2710 227703 – 6934045048 


email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   –  web: http://www.anaptixi-exelixi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...